2777
2789
عنوان

مامانم میگه موهاتو بفروش

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی خدا خب اگه نفهمن و با پولش گوشی بخری ازت نمیگیره گوشیو؟؟اگه نه که نذار بفهمن

نه بابام میگه بزار گوشی بخرم براش بعد تو موهاتو بفروش بدم داییت یکی برات بیاره مامانم گوشی نداره میخواد پول موهای منو بگیره که گوشی بخره برا خودش 

❤❤
😭😭😭😭😭😭😭😭😭

غصه نخور گلم...ان شاءاللّه لازم نباشه موهاتو بفروشی و یه گوشی خوب برات جور بشه.. مامانتم شاید به خاطر نیازش مجبوره و به اون پول نیاز داره... راستی از همسایتون چه خبر؟ به نظرم اگه چادر سرت کنی خیلی بهتره عزیزم

من حس می کنم مامان و بابات به هر دلیلی به حرفت اعتماد ندارن باتوجه به اینکه گاهی وقتا برای حرفت ارزش چندانی قائل نیستن...مثلا اون مشکل همسایه را که بهشون گفتی حرفتو جدی نگرفتن ،،،یه جوری سعی کن رابطتو با والدینت خوب کنی تا اون اعتماده جلب بشه...وبا زبون نرم از حقت دفاع کنی

خب اون موقع کار از کار گذشته دیگه😁 شوخی میکنم سعی کن راضیش کنی قبلش هر طوره

آره الان بابام گفت گفتش موهای خودشه بلند شه ببفروشه گوشی میخرم گفت بخره من چیکار دارم منم لازم دارم از وقتی از سایت رفتم دارم باهاش حرف میزنم خداروشکر راضی شد ولی بفروشم یه گوشی میخرم بعد پولشو میدم بهش

❤❤
من حس می کنم مامان و بابات به هر دلیلی به حرفت اعتماد ندارن باتوجه به اینکه گاهی وقتا برای حرفت ارزش ...

من از مامانم بدم میاد به مرگش راضیم بابام اصلا مهم نی براش خیلی خونسرده ولی مامانم همش میگه از ..،، خودته

❤❤