2777
2789
عنوان

مامانم میگه موهاتو بفروش

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 61 پست
برای اون آره خیلی اذیتم میکنه خیلی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم 😢 

نمیتونی خودت بری ارایشگاه پول موهاتو بگیری؟ 

بنظرمن اگر میدونی پولشو ازت میگیره کوتاه نکن

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همینو به خوبی بگو و سر حرفتم وایسا مگه مادر و پدر پول موی بچشونم باید بگیرن اخه از حق خودت دفاع ک ...

بابام اصلا دخالتی نداره میگه موهای خودته هر جور خواستی پولشون رو خرج کن ولی مامانم میگه پولش باید بدی 

❤❤
عزیزم 😢  نمیتونی خودت بری ارایشگاه پول موهاتو بگیری؟  بنظرمن اگر میدونی پولشو ازت میگیر ...

من موهامو خیلی دوس دارم قصد فروششون هم نداشتم ولی دیگه نهمم و بشدت به گوشی نیاز دارم 

به خدا اجازه ندارم آب بخورم از دستش 

نیاز دارم وگرنه صد سال سیاه نمیفروختم 

❤❤
آخی چی بیرحمه

😭😭😭😭😭😭قسم خوردم گفتم اگه یه روزی برسم به یه جایی هیچوقت حلالش نمیکنم هیچوقت افسردگی دارم از دستش خیلی اذیتم میکنه خئلییییییییییییییی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

❤❤
خب اگر خواستی اینکارو کنی نذار مامانت متوجه بشه اگر بابات پایه هس فقط به اون بگو

خوب من گوشی رو بخرم مامانم نمیگه پولش از کجا اومد نمیگه چرا موهات کوتاه شده خیلی زیرکه این فنا روش جواب نمیده

❤❤