2777
2789
عنوان

شوهرم خانوادش هرچی گفتن دروغ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 37 پست
اونا که میگن بیخیال از رو تجربه میگن چون حضورشون تاثیری نداره....چه کمکی میخوای مالی؟روحی؟دلداری ؟بب ...

الان شوهرم ۹ماه رفته ما تنهایم 

نباید ی زنگی بزننن 

ی تعارفی کنن

ما جنگم شد تنها بودیم

نباید هیچ کاری مگردن اینقدر مگه دنیا بی ارزش شده خبر نداشتم

یعنی واقعا خود شما هیچ تاثیر و کمگ و امیدی ب خانواده شوهر ندارید؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عصبی نیستی ناراحت نیستی؟ من دوست دارم تیکه تیکه کنمصون

ن برام مهم نیس خودش کارمیکنه درحدتوان کم باشه کم میخوریم زیادباشه زیاد ول کن خانواده شوهرو

من قبلاداشتم چ گلی ب سرم زدن جزحرص دادن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم نرسیده پدرش عقدش هم نیومده چی برسه بهش؟😂من توقع ندارم اگر تو زندگیم از لحاظ روحی و مالی سخ ...

اونا دیگه کی هستن 

باز الهی شکر شوهرت با عرضه اس

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اونا دیگه کی هستن باز الهی شکر شوهرت با عرضه اس

اره 

توقع از هیچکس تو زندگیت نداشته باش جز همسرت 

هیچکس وظیفه کمک و حال پرسیدن و... نداره 

تو دنیا خودت هستی و همسرت 

بچت هم یه روزی میره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان شوهرم ۹ماه رفته ما تنهایم نباید ی زنگی بزننن ی تعارفی کننما جنگم شد تنها بودیمنباید هیچ کاری مگ ...

دنیا خیلی وقت اینطوری شما برات عجیب بنظر میاد 

مادر بزرگ پدریم و خانواده پدری همینطورین نمیگن مردید یا زنده ای حتی یادمه برادرم تا ی سنی اصلا ندیدن 

خانواده شوهر خودم میگم اصلا زنگ نمیزنن به هیچ وجه مگر اینکه همسرم یا من زنگ بزنیم شما برات عجیب چون بی مهری ندیدی 

هیچی هیچی هیچی کمکتون نکرده؟ بخدا باغ دارن ی کیلو میوه نفرستادن

خاندازه شوهر منم همینطور ن یکسال با بی پولی زندگی کردیم یکبار یک چیزی به ما ندادن همشون بی تفاوت دلشون برای بچه خودشونم نمیسوزه 

عزیزم من چی بگم از وقتی نامزد کردیم پشت شوهرمو خالی کردن انکار بی کس ترین فرد دنیاست حتی عروسی مون بعضیاشون نیومدن ، ب هر سختی بود عروسی تموم شد ، بعد اون دیگ اصلن سراغی آزمون نمیگیرن فقط وقتی مشکل داشته باشند دنبال پولنن سر و کله شون پیدا میشه میشن آدم خوبه و خانواده دار ک باید همه هوای همون داشته باشن همین که مشکلشون حل بشه تیغ زدن دیگ میرن که برن ، فقط میدونن  چه موقعی سر و کله شون پیدا بشه

عزیزم من چی بگم از وقتی نامزد کردیم پشت شوهرمو خالی کردن انکار بی کس ترین فرد دنیاست حتی عروسی مون ب ...

ما ک نمیدونستم 

شما عاقلی تموم کن این زندگی رو

بگو بره با یکی مثل خودش زندگی کنه

الان شوهرم ۹ماه رفته ما تنهایم نباید ی زنگی بزننن ی تعارفی کننما جنگم شد تنها بودیمنباید هیچ کاری مگ ...

آره خوب اگه نه ماه رفته زنگ نمیزنن اره ناراحتی داره .

شما هم خودتون نمیرید؟شاید توقع دارن خودتون برید.

من طبقه بالا مادر شوهرم هستم

آره خوب اگه نه ماه رفته زنگ نمیزنن اره ناراحتی داره .شما هم خودتون نمیرید؟شاید توقع دارن خودتون برید ...

ما شهر دیگه ایی هستیم

اونا شهر دیگه 

من با۲تا بچه چجوری برم