2777
2789

دفترچه رو تحویل دادم شرح حالم رو بنویسه یه نگاه به کد ملی کرد بعد گفت خانم فلانی ایلامی هستید؟؟،گفتم تقریبا میشه گفت آره بعد گفت آره به چشم و ابروتون میخوره😐ابروهای پر و مشکی دارم و چشمامم مشکیه خیلی،و اینکه جنوب زندگی میکنم من طرف لهجه کوردی و لکی داشت یکم،بعد من حالم بد بود همش اخم میکردم یکی اومد درد سنگ کلیه داشت خودشو به در و دیوار میزد  بی توجه به اون پسره هی از من سوال میپرسید که بچه کدوم شهری اینجا چکارا میکنید و اینا جواب نمی‌دادم عصبی شدم گفتم من سنگ کلیه دارم میدونم این آقا چطور داره درد میکشه مسئولیت پذیر باشین یکم،بعد خواستم بیام دارو بگیرم پسره گفت خانم فلانی فلان داروخانه با بیمه شما قرارداد نداره برین فلان جا که اذیت نشید😐😐،رفتارش یجوری نبود؟؟حس میکنم میخواست کرم بریزه 

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان تو ذهنت سناریو عاشقی اینا ساختی

ن والا،من حتی جوابشم ندادم فقط حس کردم یجوری بود رفتارش

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

آره دیگه حست درست میگه

منم‌ یکی اینجوری به پستم خورده 😑اعصاب نمیزارن واسه آدم....اسی ایلامی ها از کدوم قومی مگه

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

اون سناریویی که تو ذهنته نیس

😂😂😂،ن بابا فقط رفتارش یجوری بود واقعا خیلی سم بود بنظرم وگرنه حالم داشت بهم میخورد

آره دیگه حست درست میگهمنم‌ یکی اینجوری به پستم خورده 😑اعصاب نمیزارن واسه آدم....اسی ایلامی ها از کد ...

ایلامی ها هم لر دارن هم لک هم کورد سم دره شهر لر دارن

تا عروسی رفته😂

ن بخدا😂😂نامزد دارم حتی نگاه طرفم نکردم ولی خب یجوری بود رفتارش خدایی چرا اینطوری فکر میکنید😐😂،حلقه هم تو دستم بود

فقط رفتارش عجیب بود برام

ایلامی ها هم لر دارن هم لک هم کورد سم دره شهر لر دارن

حالا شما کدومین😁 اسی الان میگه اینم حتما خواهر همون پسرس🤣

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

هولن یع شون میخوان نخ بدن

بعد سوال اینکه کجایی هستی دیگ اصلا جوابشو ندادم اخم میکردم 

حالا شما کدومین😁 اسی الان میگه اینم حتما خواهر همون پسرس🤣

والا لو نمیدم خودمو😆😆ولی از اینام