دفترچه رو تحویل دادم شرح حالم رو بنویسه یه نگاه به کد ملی کرد بعد گفت خانم فلانی ایلامی هستید؟؟،گفتم تقریبا میشه گفت آره بعد گفت آره به چشم و ابروتون میخوره😐ابروهای پر و مشکی دارم و چشمامم مشکیه خیلی،و اینکه جنوب زندگی میکنم من طرف لهجه کوردی و لکی داشت یکم،بعد من حالم بد بود همش اخم میکردم یکی اومد درد سنگ کلیه داشت خودشو به در و دیوار میزد بی توجه به اون پسره هی از من سوال میپرسید که بچه کدوم شهری اینجا چکارا میکنید و اینا جواب نمیدادم عصبی شدم گفتم من سنگ کلیه دارم میدونم این آقا چطور داره درد میکشه مسئولیت پذیر باشین یکم،بعد خواستم بیام دارو بگیرم پسره گفت خانم فلانی فلان داروخانه با بیمه شما قرارداد نداره برین فلان جا که اذیت نشید😐😐،رفتارش یجوری نبود؟؟حس میکنم میخواست کرم بریزه
عزیزِ من، برخی آدمها هستند که اندوههای بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی میکنند و لبخند میزنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمیزنی؟
منم یکی اینجوری به پستم خورده 😑اعصاب نمیزارن واسه آدم....اسی ایلامی ها از کدوم قومی مگه
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥