ثنامرادی مدیر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 465 عنوان مامانم میگه موهاتو بفروش | مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 61 پست موهام بلند نی ولی میگه بلند شد بفروش من بفروشم میدونم پولشو اونا میبرن من میخوام باهاش گوشی بخرم چیکار کنم نبرن پولمو ❤❤ 1401/02/01 | 15:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثنامرادی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 465 وا مگه زوره برای اون آره خیلی اذیتم میکنه خیلی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ❤❤
مستورررره عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 6355 برای اون آره خیلی اذیتم میکنه خیلی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 عزیزم 😢 نمیتونی خودت بری ارایشگاه پول موهاتو بگیری؟ بنظرمن اگر میدونی پولشو ازت میگیره کوتاه نکن عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
ثنامرادی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 465 خب همینو به خوبی بگو و سر حرفتم وایسا مگه مادر و پدر پول موی بچشونم باید بگیرن اخه از حق خودت دفاع ک ... بابام اصلا دخالتی نداره میگه موهای خودته هر جور خواستی پولشون رو خرج کن ولی مامانم میگه پولش باید بدی ❤❤
شکلات۱۲۳۴۵۶سابقتر۰ عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 25793 برای اون آره خیلی اذیتم میکنه خیلی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 آخی چی بیرحمه
mona_jon22 عضویت: 1400/11/20 تعداد پست: 2586 دائمی ؟ بله ما جسم نیستیم که روح داریم ...ما روحیم که جسم داریم 🙃
ثنامرادی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 465 عزیزم 😢 نمیتونی خودت بری ارایشگاه پول موهاتو بگیری؟ بنظرمن اگر میدونی پولشو ازت میگیر ... من موهامو خیلی دوس دارم قصد فروششون هم نداشتم ولی دیگه نهمم و بشدت به گوشی نیاز دارم به خدا اجازه ندارم آب بخورم از دستش نیاز دارم وگرنه صد سال سیاه نمیفروختم ❤❤
آنشرلیییی عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 6880 بابام اصلا دخالتی نداره میگه موهای خودته هر جور خواستی پولشون رو خرج کن ولی مامانم میگه پولش باید بد ... خب اگر خواستی اینکارو کنی نذار مامانت متوجه بشه اگر بابات پایه هس فقط به اون بگو
ثنامرادی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 465 آخی چی بیرحمه 😭😭😭😭😭😭قسم خوردم گفتم اگه یه روزی برسم به یه جایی هیچوقت حلالش نمیکنم هیچوقت افسردگی دارم از دستش خیلی اذیتم میکنه خئلییییییییییییییی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ❤❤
تنها000 عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 21662 من موهامو خیلی دوس دارم قصد فروششون هم نداشتم ولی دیگه نهمم و بشدت به گوشی نیاز دارم به خدا ا ... 🙁💔نمیدونم چی گیرشون میاد این جوری میکنن💔الان با چی سایتی؟ :)
ثنامرادی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 465 خب اگر خواستی اینکارو کنی نذار مامانت متوجه بشه اگر بابات پایه هس فقط به اون بگو خوب من گوشی رو بخرم مامانم نمیگه پولش از کجا اومد نمیگه چرا موهات کوتاه شده خیلی زیرکه این فنا روش جواب نمیده ❤❤
ثنامرادی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 465 🙁💔 نمیدونم چی گیرشون میاد این جوری میکنن💔 الان با چی سایتی؟ با تبلت لنوو ساده که یکسره خدا هنگ میکنه ❤❤