2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 109060 بازدید | 1058 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چندش ترین چیزی که تودنیاهست اینه که زن یه مرد باشی که یه زن دیگه ام داره 🤮🤮🤮🤮ازاین نره خر جدابشو بچه ها اگه سنشون بالای ۷سال هست تودادگاه تورو انتخاب کنن پدرنمیتونه هیچ غلطی بکنه کثافت آشغاله این مردای دوزنه

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

نه تحصیل کرده نیست،نه رشت هستیم

میدونی چرا پشیمونه ولی بازم میره اونجا؟؟چون زبونش بسته اس..و جادو شده..ببین ی دعانویس میشناسم درحد چی..قشنگ میگه بهت..بعدش اگ خاستی نهایت بگو‌دعا بنویسه نخاستی که نه..فقط بهت بگه زندگیت چجوره..هرچی بگه همون میشه.. تبلیغ نیست من کسیو مجبور نکردم که !!!!!فقط نظرمو گفتم الکی گزارش نزنید 

وای چندش ترین چیزی که تودنیاهست اینه که زن یه مرد باشی که یه زن دیگه ام داره 🤮🤮🤮🤮ازاین نره خر جد ...

تازه فکر کن رفته ی خراب رو حامله کرده بچه براش بیاره اونم دوتا🤣🤣🤣🤣فکر کن روز قبلش زنه صیغه یکی دیگه بوده فردا صیغه این 

بعد این شوهر احمقت رفته از ی جنـده بچه پس انداخته؟ شوهرت چقد ک... یه

مظمین باش شوهر این از اون خانمه جن ،ده تره فکر کردی فقط به زن خراب اینو میگن مردی هم که هرجا رسیدشلوارشو کشید پایین جن....

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

میشه اطلاعات اشتباه ندید؟عجیبه بعضیا اصرار دارن بر اطلاعات غلطهمین الان سرچ کن میبینی که دقیقا وکلا ...

میخاستم عکسشو واست بزارم نشد،چند مورد هست که مرد بدون اجازه ی زن اول ولی با اجازه ی دادگاه میتونه زن عقد کنه،یکی نازایی زن اول که حداقل ۵ سال سابقه ی نازایی داشته باشه،بعضی بیماریها،بچه دار شدن از زن دوم،عدم تمکین زن اول.ما مغازه داریم و دقیقا سه مورد تو مشتریا شبیه این مشکلو دارن و مرده بدون اجازه ی زن اول و با نامه ی دادگاه زن دومو عقد کرده.حتی یکی از مشتریا صیعه شده بود و حامله شده مرده خودشو به زمین اسمون زد که عقدش نکنه چون از زن اولی میترسید دادگاه مجبورش کرد عقد کنه ،گفته عقد کن شناسنامه بگیر بچه رو رسمی کن بعد نخواستی طلاق بده.