هفته هفت بارداری یم. سه تا دختر دارم. به خاطر کاهش وزن شدید ناخواسته باردار شدم. دو هفته س فهمیدم باردار شدم خیلی عصبی و گریه کردم جوری خودمو چنگ میزدم موهامو کندم. روح روان ومنوو همسرم بهم ریخته. بشدت استرس گرفتیم جوری که شبا اصلا خواب نداره همسرم میگه در توانم نیست این بچه رو نگه دارم اگه دختر بشه از لحاظ روحی داغون میشیم نمیدونیم چیکارش کنیم خدایا شکرت. این بار به دادم برس تحمل نگاه اطرافیان رو ندارم. به چشم ترحم. نگاهمون میکنن.
اطرافیان غلط میکنناینقدر خودتون از موضع ضعف نکاه میکنید بقیه جرات پیدا میکنن،من تو سونوکرافی بودم خانمه گفت من دوتا پسر دارم دوست داشتم دختر بشه شما دوتا دختر کاش عوض بشه گقتم برا خودتون دعا کنید انشاالله به جنس دلخواه برسی من کم زحمت نکشیدم که دختر بشن حالا با پسر عوض کنم،بچه فرقی نداره اما اجازه نمیدم کسی در مورد جنسیت بچه هام حرفی بزنه
الان هیچ بچه ای چه پسر چه دختر واسه ادم نمیمونه.خودمونو گ ل نزنیم همه میرن سر زندگیشون شوهر میمونه و ...
والا شوهرام دیگه امیدی به موندشون نیس فقط خدا میمونه😅😅😅منظورم اینه بازدختر توکارای خونه کمک میکنه ویه جورایی میشه باهاشون دردل کرد وحرف زد با این پسراکه نمیشه حرف زد