2777
2789
عنوان

حسرت پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 7218 بازدید | 201 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی شکر.  بخدا  اطرافیان بیشتر. داغون میکنن

اطرافیان غلط میکنناینقدر خودتون از موضع ضعف نکاه میکنید بقیه جرات پیدا میکنن،من تو سونوکرافی بودم خانمه گفت من دوتا پسر دارم دوست داشتم دختر بشه شما دوتا دختر کاش عوض بشه گقتم برا خودتون دعا کنید انشاالله به جنس دلخواه برسی من کم زحمت نکشیدم که دختر بشن حالا با پسر عوض کنم،بچه فرقی نداره اما اجازه نمیدم کسی در مورد جنسیت بچه هام حرفی بزنه

عزیزم اینا رو ب خود بچه و اطرافیان نگو بعد ها براش تعریف میکنن طفلکی اذیت میشه از شنیدن اینا

نه هیچ وقت نمیگم اولی هم نا خواسته بود الان اندازه ی چشمام دوسش دارم ولی واقعا الان توی این دوره زمونه 3بچه خیلی مشکبه

اون طفل معصوم که با پای خودش نیومده ، تنها دلیلش شمایید ، ولی بیچاره اون بچه مه از همین الان نمیخوای ...

بله  متاسفانه بعد از هشت سال.  فاصله  با بچه آخری.  رژیم گرفتم. سی کیلو کم کردم.  در این حین باردار شدم 

نام مستعار حذف شود

الان هیچ بچه ای چه پسر چه دختر واسه ادم نمیمونه.خودمونو گ ل نزنیم همه میرن سر زندگیشون شوهر میمونه و ...

والا شوهرام دیگه امیدی به موندشون نیس فقط خدا میمونه😅😅😅منظورم اینه بازدختر توکارای خونه کمک میکنه ویه جورایی میشه باهاشون دردل کرد وحرف زد با این پسراکه نمیشه حرف زد 

نه هیچ وقت نمیگم اولی هم نا خواسته بود الان اندازه ی چشمام دوسش دارم ولی واقعا الان توی این دوره زمو ...

اره زیاده حق داری خدا خواسته بود گلم قدمش خیر باشه عزیزم به بقیه با افتخار بگو باردارم نقطه ضعف دست کسی نده