2777
2789
عنوان

سه ماه آخر بارداری

213 بازدید | 16 پست

خانوما  مشکلاتتون تو سه ما آخر چیا بوده

چیکارا کردین ک راحت باشین 

خواب ندارم

نمیدونم چیکار کنم همه جور استرسی دارم

تیکر یکسالگی گل پسرم  

خوابم بهم خورده همش دارم تکون های بجه میشمارم صبرم تموم شده هی میخوام از شکمم بچه بکشم بیرون پاهام شبا میگیره و استخون واژنم درد میکنه 

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابم بهم خورده همش دارم تکون های بجه میشمارم صبرم تموم شده هی میخوام از شکمم بچه بکشم بیرون پاهام ش ...

منم 

درد لگن و رون 

خواب ندارم 

حالت تهوع... من اصلا ویار نداشتم نمیدونم چرا الان حالت تهوع دارم

تیکر یکسالگی گل پسرم  
منم  درد لگن و رون  خواب ندارم  حالت تهوع... من اصلا ویار نداشتم نمیدونم چرا الان ...

من حالت تهوع ندارم ولی ظهرها خیلی کسل میشم اینقدر که نمیتونم پاشم غذا بخورم

بفرما

ایا امکان داره کسی ۱۰/۱۵روز عقب بزنه و پری نیاد ولی علائم و درداش رو از  مدتها داشته باشه حامله باشه؟

یا این علائم فقط مال پریه؟

🔴آقایون اجازه ی لایک کردن و ریپلای زدن و ورود به تاپیک هامو ندارن🔴                 متاهل و متعهد💑💍
ایا امکان داره کسی ۱۰/۱۵روز عقب بزنه و پری نیاد ولی علائم و درداش رو از  مدتها داشته باشه حامله ...

نه امکانش هست

من درد سینه و در درد پری داشتم ولی باردار بودم 

خیلی هارو دیدم همینجوری ان

تیکر یکسالگی گل پسرم  
ایا امکان داره کسی ۱۰/۱۵روز عقب بزنه و پری نیاد ولی علائم و درداش رو از  مدتها داشته باشه حامله ...

بله عزیزم میشه علائم پریودی حاملگی یکیه