2777
2789
عنوان

تب نوزاد

258 بازدید | 44 پست

واکسن دوماهگیشو امروز زدم الان باید هر ۴ ساعت یه بار قطره میدادم بهش از وقتی زدیم بهش واکسنو همش یکم تب داره که قطره میدادم خوب میشد و الانم باید ۳و۱۰ دقه باز میدادم بهش که من خوبم برد وساعت ۴و۴۵ دقه دادم بهش خیلیم داغه امکان داره خدایی نکرده تشنج کرده باشه تو خواب من نفهمیده باشم دماسنجم ندارم😭

عزیز دلم مادر مهربون💕.نگران نباش.شما داروشو بده بعد هم دست و پاشو با پارچه که نم داره با اب ولرم خنک کن.خوب میشه نگران نباش 

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم   هول نکن خدایی نکرده تشنج میکرد باید یه علامتی داشت که الان متوجه بشی الانم گرمه تنش چون نوزاد داری واز این به بعد واکسن داره بهتره اول از همه یه دما سنج بخری هول نکن چیزی نیست تبشم میاد پایین ولی خیلی باید مواظبش باشی😊

الان اومد تبش پایین انشالله چیزی نیست ولی حتما یه تب سنج بگیر از واجباته آدم بچه داره .و ساعت کوک کن یا گوشیتو بذار سرساعتش بده 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
میترسم من خواب بوده باشم چیزیش شده باشه😭

نه اولا که چیزی نمیشه نترس.بعد هم اگه اتفاقی بیفته بی علائم نیست.نترس واسه لحظه ای که گذشته.الان بهش برس و مواظبش باش🌹

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.

نه بابا خدانکنه دورازجونش این فکرای منفی چیه .خداقدرتیو تو بدن مادر قرار میده ک با تغییر صدای نفس بچه بیدارمیشه .حتما فردا ی تب سنج دیجیتالی تهیه کن .الان مواظبش باش انشالله ک دیگه تب نمیکنه