2777
2789
عنوان

تب نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 44 پست

هروقت بچه تب داره شب نخاب یا اگه میخابی گوشیتو کوک کن تا بیدار بشی شده تا صب ۱۰ بار گوشیتو کوک کن بیدار شی چون تب باید کنترل بشه

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هروقت بچه تب داره شب نخاب یا اگه میخابی گوشیتو کوک کن تا بیدار بشی شده تا صب ۱۰ بار گوشیتو کوک کن بی ...

کوک کردم اما نمیدونم چطور بیدار نشدم چند شبه نمیزاره بخوابم خیلی خسته بودم کاش میمردمو نمیخوابیدم

نمیدونم خیلی میترسم علامت تشنج چیه

نمیدونم ولی یه علامتی باید داشته باشه همین جوری نیست انقدرم نگران نباش این گرم شدنا طبیعیه اصلا نترس چیزیش نشده یکساعت بیشتر خواب نموندی از این به بعد خیلی مواظبش باش برای واکسن های بعدی چون اولین بارتم هست استرست طبیعیه نترس هیچیش نشده وقتی خواب بودی😊

کوک کردم اما نمیدونم چطور بیدار نشدم چند شبه نمیزاره بخوابم خیلی خسته بودم کاش میمردمو نمیخوابیدم

نگو دیگه اشکالی نداره 

حتما دماسنج بخر چون حالا حالاها احتیاجت میشه

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
الان اومد تبش پایین انشالله چیزی نیست ولی حتما یه تب سنج بگیر از واجباته آدم بچه داره .و ساعت کوک کن ...

الانم یکم داغه نمیدونم اخه روستاییم اینجا داروخانه نیست قرار شد فردا شوهرم بره بخره

حتما ولی چیزیش نشده مطمعنم الان بیدار شده اصلا شیر بهش دادی؟ گریه میکنه؟نترس اصلا هول نشو 

بیارش کردم شیر دادم دارم دستو پاشو خنک میکنم نه اولش یکم گریه کرد الان همش از خواب میپره دستاشو باز میکنه

فردا حتما میخرم الان از ترسم همش گریم میگیره نمیدونم چیکار کنم

الان دماش خوبه شیر خورده گریه میکنه یا نه