2777
2789
عنوان

پسر برادر شوهرم ببینید چی گفته

783 بازدید | 16 پست

سلام،امروز پسر برادر شوهرم اومدم خونمون ،بعد این مادرش با اون یکی برادرشوهرم وکلا مادر وخواهراشون قهره وچندساله مادرش خونشون نمیره،حالا پسرش امروز بهم گفت که مادرم فهمید عموم با زنایه دیگه درارتباطه وبه زنش خیانت میکنه و مامانم رفت به عمه هام ومادربزرگش گفت ایناهم طرف عمومو گرفتن وبا مادرم دعوا کردن گفت که مادرم به زن عمو هم گفته اونم گفته که از دوسال بعدازدواجم فهمیدم با زناست ،من اصلا این قضیه رو نمیدونستم ومادرشوهرم یه چیز دیگه گفته بود علت قهرشونو،اصلا فکر نمیکردم این باشه،بعد جالبه که خانواده شوهرم همین پسرشونو ازکل پسراش بیشتر دوست دارن واهمیت بهش میدن ،اگر بدونید چقدر ادعا مذهبی بودن دارن که آدم شاخ درمیاره اونوقت این کارا و هم میکنن دروغ وغیبت وهمه چیز ازشون دیدم واونوقت تو حرفاشون میگن ما مذهبییم و اینقدر تعریف خودشون میدن ،من اینا فامیلم نیستن وغریب هستم ،کاش بیشتر میشناختمشون وبعد باهاشون وصلت میکردیم،خیلی آدمایی عجیبی هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این وسط چه ربطی داره به شوهرت که میگی ای کاش ازدواج نمیکردم

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

مهم نباشه براتهرکس دیگه ای هم بود واقعیتو نمیگفت گلم بیخیال

من که برام مهم نیست اصلا ولی خیلی عادتاشون عجیبن مثلا خونه کسی ابدن غذا نمیخورن یا مثلا یکی یه حرفی بزنه که خودشونم مقصر باشن جبهه میگیرن

خب چون عجیبن نمایشی هستن فقط درکل خانواده خوبی نیستن

خب شوهرت این وسط هیچکاره س .نه تو انتخاب کردی خانواده ت رو.نه همسرت .خوشت نمیاد تو هم قطع ارتباط کن

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

عنوان مذهبی رو به هر کسی ندینمذهبی مثل برگ گل پاکهبه اینجور آدما میگن منافق

2کلام حرف حق

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕