2777
2789
عنوان

تب نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 44 پست
بیارش کردم شیر دادم دارم دستو پاشو خنک میکنم نه اولش یکم گریه کرد الان همش از خواب میپره دستاشو باز ...

اخه پس حالش خوبه نترس چیزیش بود بیدار نمیشد شیر بخوره که واکسن اذیتش میکنه هی میپره بچس دیگه یه بیماری ریختن تو تنش اولین واکسن همین جوری سخته طفلیا خیلی سختی میکشن نترس مامان گلی بچت حالش خیلی خوبه فقط مواظبش باش 😄زیادم استرس نگیر شیری که میدی پر از استرس واسه نی نی خوب نیست هیچیش نیست خاطر جم خاطر جم باش 😊نی نی عالیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه پس حالش خوبه نترس چیزیش بود بیدار نمیشد شیر بخوره که واکسن اذیتش میکنه هی میپره بچس دیگه یه بیما ...

خیلی ممنون یکم آروم شدم ولی از ترس دیگه تا الان نخوابیدم امروزم براش دماسنج دیجیتالی خریدم 

خیلی ممنون یکم آروم شدم ولی از ترس دیگه تا الان نخوابیدم امروزم براش دماسنج دیجیتالی خریدم 

کار خوبی کردی حالا هر وقتم گرم بشه خاطر جمعی چقدره دمای بدنش.تا ۳روزواقعا مراقبت میخواد دیگه مادر شدنه وسختیاش😄

کار خوبی کردی حالا هر وقتم گرم بشه خاطر جمعی چقدره دمای بدنش.تا ۳روزواقعا مراقبت میخواد دیگه مادر شد ...

ببخش عزیرم میشه بگی اندازه سر نوزاد شما از موقع تولید تا دو ماهگی چند بود .موقع تولد بعد یک ماه و دوماهگی

ببخش عزیرم میشه بگی اندازه سر نوزاد شما از موقع تولید تا دو ماهگی چند بود .موقع تولد بعد یک ماه و دو ...

یادم نیست گلم برگه تولد پسرمم دم دستم نیست بچم ۵سالشه اگه مشکلی باشه بهداشت میگه پسرمن سرش بزرگ بود😅اولش مشکوک شدن بعد هی چکاپ کردن دیدم نه سرش بزرگه یکمی صبر کن ببینم میتونم برگه تولدشو پیدا کنم اگه نه که باید ببخشید😊

دور سرش بدو تولد۳۴سانتی متر بوده یک ماهگی ۳۸سانتی متر دوماهگی ۴۰سانتی متر بوده😊

خیلی ممنون شرمنده مزاحمت شدم پسر من من تولی ۳۵ یک ماهگی۴۰ الانم دوماهگی ۴۱ خیلی میترسم

خیلی ممنون شرمنده مزاحمت شدم پسر من من تولی ۳۵ یک ماهگی۴۰ الانم دوماهگی ۴۱ خیلی میترسم

خواهش میکنم از چی میترسی گلم وقتی میرید مرکز بهداشت چکاپ مشکلی باشه خدایی نکرده میگن ولی سر بچه شمام زیادم بزرگ نیست از چی میترسید مشکلی بود بهتون میگفتن وقتی چیزی نگفتن یعنی همه چی طبیعیه نگران نباش گلم بعضی بچه ها سرشون بزرگه 

گفتن یکم بزرگه برا همین میترسم خداکنه چیزی نباشه

چیزی نیست نترس گلم از مال پسر من یه سانت همش بزرگت تره دیگه مشکلی نیست کلنی سرشون بزرگه مشکل خاصی نیست داداش من اینجوری بود بچم به دایش رفته شاید تو خانواده شمام کسی باشه نترس گلم