2777
2789
عنوان

پسر یا دختر شدن فرزند زن باردار و حامله به روش شیخ بهایی (just for fun )

| مشاهده متن کامل بحث + 142291 بازدید | 57 پست
به منم گفته دختر ... ینی همه ی تست ها یی که گرفتم دختر شده جز بوعلی سینا.... حالا ببینیم چی میشه دیگه... تا سه شنبه باید صبر کنم...
گل در بر و می در کف و معشوق به کام است سلطان جهانم به چنین روز غلام است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روش ابن سینا به نظر من درسته. به من گفت دو تا پسر الانم دوتا پسر دارم. یه مستد هم دیدم در مورد تعیین جنسیت که روش های مختلفی رو امتحان کرد برای حدس جنسیت و فقچ سسونوگرافی و روش ابن سینا درست بود. شما هم رفتی سونو بیا نتیجه اش رو بگوووو
ای قوم به حج رفته کجائید کجائید....معشوق همینجاست بیائید بیائید معشوق تو همسایه و دیوار به دیوار ...در بادیه سرگشته شما در چه هوائید
https://tele gram.me/HazinehayeNabarvari دوستای گلم این لینک کانال حمایت از هزینه های ناباروریه جهت ماهایی که در آرزوی مادر شدن می باشیم هست..... هر کی دوست داره حتی اگه مادر هم شده برای حمایت از هزینه های بسیار زیاد میکرو مارو حمایت کنه تا شاید ما هم با این روش روزی مادر بشیم لطفا توش عضو بشین.... فقط جهت عضویت فاصله تل و گرام رو بردارین.....
خانوما باید کسی که بارداره این فالو انحام بده نه کسی که بچه داره یا اصلا حامله نیست.
شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه
واسه من شد دختر... بتام هم 6 روز تاخیر شد 6304 یعنی دختر... فعلا که احتمال 90 درصد دختره چون شوهرم هم کم تحرکی داشته احتمال پسر بودنش ضعیفه... من خداروشاکرم فقط بچه باشه و سالم و صالح.. ولی همسری عشق پسره ولی به روی خودش نمیاره.... به نفر طالع خواهرم گرفت و گفت یکی باردار و به پسر بهتون اضافه شد... حالا ببینم کدوم درسته
من هفته ۱۱هستم وگفت پسره حالا تابریم سونووببینیم درسته یانه ولی مهم تراز همه واسه یه مادرسلامتی بچشه الهی بحق شش ماهه کربلا هممون نی نی هامون سالم وصالح باشند
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته