2777
2789
عنوان

پسر یا دختر شدن فرزند زن باردار و حامله به روش شیخ بهایی (just for fun )

| مشاهده متن کامل بحث + 142291 بازدید | 57 پست
عزیزم هنوزتازایمانم خیلی مونده ولی توکل کن ب خداان شاالله خدابه شماهم یه پسرسالم وصالحی بده شماهم وا ...

الهی بگردم . تو باردارب عمل کیست؟! وای نه

ان شاءالله که هیچ مشکلی نباشه و تا روز عملت بگن خود بخود افتاده کیستت و نیازی به عمل نیس

برام دعا کنید حاجت روا شم. خدا جون امیدمو نا امید نکن.من دوستت دارم خدا.دستمو رها نکن😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله متاسفانه کیستم بزرگه سه شنبه نوبت عملمه دوشنبه بستری میشم احتمالا

ب امید خدا. بد به دلت راه نده. خدا بزرگه😢

برام دعا کنید حاجت روا شم. خدا جون امیدمو نا امید نکن.من دوستت دارم خدا.دستمو رها نکن😢😢😢😢

سلام خانوما نمی‌دونم هنوز کسی هست یانه من تازه این تاپیکو دیدم منم قبلن فال ابن سینا رو گرفتم هم رو مچ هم شکم دقیقا مثل مامی فاطی جون شد من یه دختر دارم اما این یکی هم سونو گفته دختر  دعا کنین سونو اشتباه باشه ونینی منم مثل مامی فاطی پسر باشه