سلام مامانا .. تو یکی از تاپیکای تعیین جنسیت دیوم یکی از دوستان گفتن فال شیخ بهایی هم برای تعیین جنسیت استفاده میشه... از رو کنجکاوی و برای کامل شدن کالکشن تستهایی که انحجام دادم برای تعیین جنسیت قبله سونو اینم امتحان کردم و جواب دختر بود.... حالا شما هم بیاین امتحان کنین ببینین جوابش چی میشه.... خودم سه شنبه سونو دارم و میام میگم جواب چی بوده. اینم لینکش:
http://fal.jala.ir/1393/03/30/post-10/پسر-یا-دختر-شدن-فرزند-زن-باردار-و-حامله-شیخ-بهایی
گل در بر و می در کف و معشوق به کام است سلطان جهانم به چنین روز غلام است
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام خانوما نمیدونم هنوز کسی هست یانه من تازه این تاپیکو دیدم منم قبلن فال ابن سینا رو گرفتم هم رو مچ هم شکم دقیقا مثل مامی فاطی جون شد من یه دختر دارم اما این یکی هم سونو گفته دختر دعا کنین سونو اشتباه باشه ونینی منم مثل مامی فاطی پسر باشه
والا من تو هفته ۱۲رفتم سونو گفت احتمالا دختره بازم صبر کن تا هفته ۱۸.الان فال گرفتم ۲بار گفت پسر.حالا باید صبرکنم تا سونو آنومالی ببینم چیه بیام بگم بهتون.