2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه میدناگه مقامش بالا باشه تو شهرک نفت بهتون خونه میدن خیلی خوشگله اونجاهرروز غذای رایگان داریدهرر ...

الان دیگه به ندرت کسی رو اینجوری استخدام میکنند مگر اونایی که دانشگاه بورسیه شرکت نفت قبول میشن الان دیگه اکثرا با شرکتهای اقماری هستن و در واقع هیچ مزایایی ندارن الان دو تا پسر خاله ی من اونجان باباشون هم شرکت نفتی بود الان بازنشسته شده اما باباشون  کجا و اون دوتا کجا؟خود خاله م تو خونه ۵۰۰ متری شرکت بودهمه چیزشون رایگان اما پسراش نه خونه ای نه مزایایی نه چیزی...

خوزستانی یا بختیاری هستی؟آخه بختیاریهای خوزستان علاقه ی خاصی به شرکت نفت دارن.حتی یه جوک هم گفته بود ...

عههههه نه اونجوری نمیخوام 

من همون شرکت نفت اصلی ان رو میخوام 

پس بگم زیر نظر ورزات نفت باشه اره؟

والا ما پیمانکار گازیم دقیق نمیدونم .من عادت ندارم ازکسی بپرسم حقوقش چقدره.فقط میدونم که خیلی کمتره ...

خخخ

دقیقا

البته بعضی هاشونم خیلی بریز بپاش دارن

من نصف فامیلای بابام شرکت نفتی بودن

عههههه نه اونجوری نمیخوام من همون شرکت نفت اصلی ان رو میخوام پس بگم زیر نظر ورزات نفت باشه اره؟

عزیزم اینهایی که گفتم مال استخدامی های رسمی هست قدیمیا ..الان دیگه از این خبرها نیست..

کاش تو سهم من بودی❤️
والا ما پیمانکار گازیم دقیق نمیدونم .من عادت ندارم ازکسی بپرسم حقوقش چقدره.فقط میدونم که خیلی کمتره ...

چرااااااا خسیسن 

ن من شرکت نفتی دست و دلباز میخوام 

و اینکه چطور میخوام پیدا کنم؟🤣🤣🤣 نمیدونم واقعا ما هیچ شرکت نفتی نداریم دورمون بیشتر شغل آزادن ولی امیدم به همون خداییه که بدون اذنش هیچ برگی از درست نمی افته

خیلی دوست دارم شرکت نفتی باشهه 

خدا کنه قسمتم باشه بصلاحمم باشه و واقعا همو دوست داشته باشیم و هپو بخوایم و برای هم ساخته شده باشیم 

تو رویا هامه که شوهر شرکت نفتی داشته باشم اینقدررررر دوست دارم بشه که فک میکنم خدا اگه قراره پاسخ تمام زجرای ۲ سال اخیرمو بده باید یه همچین آروزیی رو در من براورده کنه😍❤️🥲خدایا قربونت بسم چی میشه بشه

همه شرکت نفتی ها طرح اسکان نیستن.اونایی که تو ستاد هستن یعنی تهران فقط پنجشنبه جمعه تعطیلی دارناونای ...

طرح اسکان چیه 

اینو راست میگن که شرکت نفتیا دو گروهن اونایی که زیر نظر تامین اجتماعی ان و خیلی معمولین و اونایی که زیر نظر وزارت نفتن و اونا حقوقشون خیلی خوبه

درست میگن؟