2777
2789
عنوان

پسر یا دختر شدن فرزند زن باردار و حامله به روش شیخ بهایی (just for fun )

| مشاهده متن کامل بحث + 142293 بازدید | 57 پست

برایه هممون دعا کنیم که نی نی هامون سالم وصالح وجنسیتی که دوس داریم باشه امین یا رب العالمین ...خدایا کمکم کن

خدایا فقط به مردمانمون فکری روشن بده تا مردم رو با فکرهایه سیاهشون عذاب ندن ...التماس دعا برایه براورده شدن حاجت هامون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطف ميكنيد روش درستشو بگين تو هر سايتي يه چيزي نوشته

روش درستش اینه ک میگیری روی مچ با یکم فاصله باید ثابت باشه دستت تا خودش شروع ب حرکت کنه اولش ممکنه دایره بجرخه کلا حرکت دایره ایش نامعتبره و فاصله بین بچه ها رو مشخص میکنه بعد اگر بصورت عمودی یعنی موازی با دستت حرکت کرد پسره و اگر برعکس بصورت افقی و موازی مچت حرکت کرد دختره

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
روش درستش اینه ک میگیری روی مچ با یکم فاصله باید ثابت باشه دستت تا خودش شروع ب حرکت کنه اولش ممکنه د ...

من شصت بارامتحان کردم ی جوربودهمش اول دایره بعدعمودی موازی بادستم ویه دختردارم که فهمیدم دایره یعنی دختر

من شصت بارامتحان کردم ی جوربودهمش اول دایره بعدعمودی موازی بادستم ویه دختردارم که فهمیدم دایره یعنی ...

سلام. بچت اللن چیه

برام دعا کنید حاجت روا شم. خدا جون امیدمو نا امید نکن.من دوستت دارم خدا.دستمو رها نکن😢😢😢😢
پسر

خدا برات نگه داره . تو روخدا موقع زایمان منو دعو کن. ک نی نیم ی پسره سالم و صالح باشه

برام دعا کنید حاجت روا شم. خدا جون امیدمو نا امید نکن.من دوستت دارم خدا.دستمو رها نکن😢😢😢😢
خدا برات نگه داره . تو روخدا موقع زایمان منو دعو کن. ک نی نیم ی پسره سالم و صالح باشه

عزیزم هنوزتازایمانم خیلی مونده ولی توکل کن ب خداان شاالله خدابه شماهم یه پسرسالم وصالحی بده شماهم واسم دعاکنیداین هفته میخوام برم واسه عمل کیست

بازنجیرطلاحتی روشکم دقیق اول دایره بعدموازی مث رو رگ دستم بود روپاهام گذاشتم الکی دراومددایره نچرخید ...

باز نظریه متفاوت. میگن رو شکم با حلقه بگیری دایره شه پسره

رو دست با زنجیر و پلاک بگیری دایره شه دختر