2777
2789

مگه چقدکم کردی

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با چه رژیمی ؟ سایزت خوب تغییر کرده ؟ ورزشم داشتی ؟

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

من چون استخون بندیم ریزه اگه این قد و وزن رو داشتم قطعا چاق نشون میدادم ولی دوستم استخون بندیش درشت ...

من استخون بندیم درشته.کلا پهنم شونه دارم الان صورتم ریخته شل شده خیلی زشت شدم ولی دوس دارم بازم کم کنم 

🤨🤨🤨🤨
با چه رژیمی ؟ سایزت خوب تغییر کرده ؟ ورزشم داشتی ؟

رژیم دکتر پاسدار من حضوری نرفتم مشخصاتمو دارم فرم پر کردم از سایتش رژیم تهیه کردم .سایزم اررره خیلی.ورزش نه چون تنبلم خخخ.رژیمش ماهی ۴کیلو کاهشه 

🤨🤨🤨🤨
من استخون بندیم درشته.کلا پهنم شونه دارم الان صورتم ریخته شل شده خیلی زشت شدم ولی دوس دارم بازم کم ک ...

ببین قد ووزنت عالیه 

واسه صورتت برودکتر پوست 

نشاسته برای پرشدن صورت خوبه 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
من استخون بندیم درشته.کلا پهنم شونه دارم الان صورتم ریخته شل شده خیلی زشت شدم ولی دوس دارم بازم کم ک ...

ولی خوبی ها تازه دوستمو که میگم قدش زیر 160 بود ولی از 74 به پایین دیگه خیلی صورتش بد میشد و ادامه نمیداد رژیمشو 

به نظرم قد و وزنت با توجه به اینکه میگی استخون بندیت درشته خوبه دیگه ادامه نده بعد تو تثبیت هم دکترا میگن وزن خودش میاد پایین یه مقداری