2777
2789

خیلی براش ناراحت شدم چیشد آخرش دیگ تاپیک نزد؟؟ 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیک بود دستش رو شدبدو بدو فرار کرد

چ بی‌شعور اینقد ناراحت شدم براش حرومش 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

اینجوری که کارآگاهان نی نی سایت گفتن فیک در اومد و تاپیکش قفل کرد دیگه خبر ندارم اسمشم یادم نیست

از کجا مطمئنن

همون که میگفت نامزدش با دختر خاله اش باهم رفتن

و داداشش خونه و ترک کرده چون عاشق خواهر دختر خاله اش هست؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

همون که میگفت نامزدش با دختر خاله اش باهم رفتنو داداشش خونه و ترک کرده چون عاشق خواهر دختر خاله اش ه ...

ن اون یکی ک  ی جوون ازشون مرده بساط راه انداختن تو همو موقعیت شوهره با دختر خاله جور شد بعدم مچشون گرف گفت شوهرش غیب شد دیگ ازش خبر نداره اینم دیگ تاپیک نزد بعد اونموقع 

از کجا مطمئنن

تاپیکاش زیر رو کردن حرفاش ضد و نقیض بود 

من خودم تو اینجور تاپیکا فقط خواننده ام و نظری نمیدم مخصوصا پر بازدید باشه 

خدا می‌دونه 

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

همون که میگفت نامزدش با دختر خاله اش باهم رفتنو داداشش خونه و ترک کرده چون عاشق خواهر دختر خاله اش ه ...

نه اون یکی دیگس 

اون واقعیه

استارترم نامزد کرد

شاید...روزی...جایی...خوشبختی اتفاقی سری به من هم بزند...

همون که گفته بود رفتم به خانواده دختره گفتم گوشیشو ازش گرفتن و..

گوشیشو ازش گرفتن رو نمیدونم

ولی گفته بود شوهره از قبل دختر خاله رو میخواسته بعد دختره شوهر میکنه و جدا میشه،پسر خاله اشون فوت میکنه شوهر اسی با بقیه فامیل میرن خونه متوفی اونجا پاسور بازی میکنن و دختره هم میاد اونجا بعد چتشونو میبینه و ...

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸