2777
2789
مرسی واقعا کمک کردین چون همیشه استزس داشتم نکنه زیادتر از حد معمول میخورم 

خواهش 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

الان نباید خوشحال باشی؟ یا اونا اشک شوقن؟ 🤔🤔

بگم خوشحال نیستم دروغ گفتم چون قبلا ۲بار لاغر کردم و برگشتع و لاغر شدن شده بود یه رویا برام ولی واقعا صورتم زشت شده خیلی ام زشت شده ولی حاضرمم زشت بمونم ولی اون چاقیم ب هیج وجه بزنگرده 😅ولی راهی باشه صوزتم پر بشع خوشحال میشم🙁

🤨🤨🤨🤨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه شما الان خودت استاد شدی و قلق بدنت رو حتما فهمیدی  مسلما اگه هر روز حلیم و بامیه و برنج و ...

آره متاسفانه حلیم و شله زرد و بامیه چاق کنندس و خونه مرتب میارن بخاطر من  و هرچقد میگم تورو خدا نیارین گوش نمیدن منم وسوسه میشم خیلی کم میخورم ولی شامم کمه دیگه چیز خاصی ام نمیخورم چون معدم کوچیک شده درد میگیره با حجم زیاد غذا.رژیم روزه داری گرفتم ولی سخته دقیق اجرا کردنش شدنی نیست 

🤨🤨🤨🤨
ولی خوبی ها تازه دوستمو که میگم قدش زیر 160 بود ولی از 74 به پایین دیگه خیلی صورتش بد میشد و ادامه ن ...

تو تثبیت وزن بالابره خودمو دار میزنم 😂احساس میکنم شیطونم باید همیشع کالری کم برام در نظر بگیرن ک به کالری تثبیته برسم چون اضطراب و افسردگی دارم ریزه خواریم زیاده .اره صورت داغون میشه جوری ام نیست ک بشه بوتاکس کرد چون خط و چروک ندارم ولی کوچیک شده خیلیی

🤨🤨🤨🤨