2777
2789

به من میگه که به مامانم برسونم دوتا بچه داره یکی پیش یک می‌ره یکی یک سال و نیمشه دانشگاه می‌ره  دچبرق میخونه و درساش سنگینه خیلی سر کار نمیره بچه بزرگش خونش نزدیک مادرشوهرشه یوقتایی اونجا می‌ره میاد ولی کوچیکیو نگه نمیداره مامانم گفته کمرش و داشت درد نمیکنه نمیتونه دنبالش بره بچشم شیطونه یکم از مبل و تخت بالا می‌ره کمر درد مامانم در این حد نیست ندونه ولی خوب هم نمی‌خواد هم نمیتونه خیلی هم حرص میخوره من خودمم دانشجو هم نمیتونم ناراحت بود چرا همکاری نمیکنه مامانم و دلش نمیسوزه مهد بچش نموند و خیلی اذیت شد یک پرستارم پیدا کرده ببره خونش راهش دوره خیلی ب مامانم بگم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بگو ولی شاید واقعا نمیتونن بچه یه ساله سخته واقعا .اخه اون بچه اورده درسم میخواد بخونه به کسی ا ...

کسی که مادرشهر غریبه که نیست همسایه هم نیست خواهرم بچه بزرگه  و منو اون بزرگ کرده یجورایی 

کسی که مادرشهر غریبه که نیست همسایه هم نیست خواهرم بچه بزرگه و منو اون بزرگ کرده یجورایی

خب خودت داری اینا و به من میگی !!!! کمکش کنین دیگه وقتی اینقدر دوس داری :/ من کلی میگم انتظاری نباید داشته باشی 

اگه توانایی داره بهش بگو نگه داره.من پسرمو از یکسال و سه ماهگی گذاشتم مهد و خیلی اذیت شد بهم وابسته ...

حس میکنم با پول راضی میشه اینجوری که خواهرم می‌گفت می‌گفت قرار باشه پول زیاد  بدم پرستار با قیمت کمتر میگیرم بدون منت 

خب خودت داری اینا و به من میگی !!!! کمکش کنین دیگه وقتی اینقدر دوس داری :/ من کلی میگم انتظاری نباید ...

من خودمم دانشجو ام  هرروز کلاسم شما میگی از کسی نباید انتظار باشه میگم مادرمونه کسی نیست 

حس میکنم با پول راضی میشه اینجوری که خواهرم می‌گفت می‌گفت قرار باشه پول زیاد بدم پرستار با قیمت کمت ...

آره ببین چقدر میده به مادرت بگو.منم تو کرونا زن بابام از بچم مراقبت کرد و بهش حقوق میدادم سرماه.

آره ببین چقدر میده به مادرت بگو.منم تو کرونا زن بابام از بچم مراقبت کرد و بهش حقوق میدادم سرماه.

پنج تومن منطقیه همونی که میخواد بده پرستار ؟ زشت نیست آدم پول بده آخه همین خواهرم حق مادری داره برا ماها 

برق واقعا سنگین هست . ادم مجرد به سختی میرسه درسهاش رو بخونه چه برسه به ادم متاهل اونم با دو تا بچه کوچیک که در سن حساسی هستند. مادرتون هم به نظرم باید کمکش کنه. گناه داره. در هر دوتا بچه من خواهر و مادرم واقعا بهم کمک کردن . مادرم الان بهم میگه برو دنبال کار من بوه هات رو نگه میدارم با اینکه خودش مشکلاتی داره و مریض سرطانی هم هست

مامانت حق داره مسئولیت روزانه قبول نکنه هم بحث کمردرد و هم اینکه اتفاقیم تو خونه ش خدای نکرده برای بچه بیوفته همون داماد و دختر بعدش کلی شاکی میشن که مواظب نبوده .. بگو پرستار بگیره

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

غیر مستقیم به مادرتون بگین مامان ابجی گناه داره.  همیشه که شرایطتش اینجور نمیمونه شاید فردا ما بهش نیاز داشتیم که کمکمون بکنه. ولی نگو خودش بهم مستقیم گفته و از شما شاکی هست از زبان خودت بگو

پنج تومن منطقیه همونی که میخواد بده پرستار ؟ زشت نیست آدم پول بده آخه همین خواهرم حق مادری داره برا ...

ماهیانه پنج تومن؟ خوبه واقعا بده مامانت نگهداره چشم ب هم بزنی بزرگ میشن اتفاقا مامانت با کیفیت تر بزرگ میکنه

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند