2777
2789

دو کیلو از وزن هدفت بیا پایین تر بعد که بری تثبیت دو سه کیلو برمیگردی همون برگشته باعث میشه بدنت پر بشه 

برای صورتت پودر کلاژن از داروخانه بگیر و مصرف کن 

همینطور ژله صبح ناشتا بخور 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من استخون بندیم درشته.کلا پهنم شونه دارم الان صورتم ریخته شل شده خیلی زشت شدم ولی دوس دارم بازم کم ک ...

وزنت ضربدر ۳۰ 

کالری تثبیتیت با فرمول بالا به دست میاد

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

92بودم توی ۸ماه شدم 66

بگو چیکار میکردی من ۸۵😔

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
دو کیلو از وزن هدفت بیا پایین تر بعد که بری تثبیت دو سه کیلو برمیگردی همون برگشته باعث میشه بدنت پر ...

ژله چاقم نکنه 🙁نگرانم روزم چون اشتهام قابل کنترل نیست میگم یوقت معدم بزرگ نشه حجم غذام یهویی زیاد شده چون نمیتونم افطار و شام و یجا میخورم .سحرم نمیتونم چیزی بخورم و این خیلی بهم استرس وارد میکنه

🤨🤨🤨🤨
بگو چیکار میکردی من ۸۵😔

بیا تاپیک @بامدادخمار    وزنتو بیار پایین

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

بیا تاپیک @بامدادخمار      وزنتو بیار پایین

نمیتونم

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
وزنت ضربدر ۳۰  کالری تثبیتیت با فرمول بالا به دست میاد

خو این کالری ک محاسبه کردم زیاده من ۱۵۰۰تا میخورم الان ک روزم .واقعا کالری تثبیت اینطوری بدست میاد؟

🤨🤨🤨🤨
خو این کالری ک محاسبه کردم زیاده من ۱۵۰۰تا میخورم الان ک روزم .واقعا کالری تثبیت اینطوری بدست میاد؟

آره

نمیتونم

چرا 

نمیتونم

هیچکس اندازه من افسرده و بی انگیزه نیست اما اگه یه برنامه بهم بدن واقعا قشنگ میشینم اجراش میکنم و رژیمم ۵وعده داشت احسلس گرسنگی زیاد نداشتم وقتی فعالیتم کم بود .درزش و باشگاهم نرفتم حقییتا ولی خوب کم‌کروم تا الان

🤨🤨🤨🤨
بلد نیستم

خو هر جور راحتی 

صفحه اولش توضیح داده 

آدم دلش بخواد یاد میگیره 

ژله چاقم نکنه 🙁نگرانم روزم چون اشتهام قابل کنترل نیست میگم یوقت معدم بزرگ نشه حجم غذام یهویی زیاد ش ...

دیگه شما الان خودت استاد شدی و قلق بدنت رو حتما فهمیدی 

مسلما اگه هر روز حلیم و بامیه و برنج و نون بخوری چاق میشی دوباره 

سعی کن غذاهات به سبک دوران رژیمت باشه 

ناهارت قبلا چی بود اونو سحر بخور شام قبلن رو هم افطار بخور 

ژله در حد معقول ۴/۵ قاشق نه چاق نمیکنه 

امتحان شده ست 

من جات بودم امسال روزه نمیگرفتم تا زحمتام هدر نره 

در ضمن از دکترت حتما رژیمت تثبیت بگیر