2777
2789

بابا شدیدا احتیاج دارم به کمکتون 

معنی جواب ضمیمه می باشد در جواب آزمایش یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایا شکرت بخاطر بچه سالمم🌹🙏🏻❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی توی توضیحات پایین صفحه یا صفحه جداگانه ای جوابشو توضیح دادن

پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد
زیاده گلم واس من ۴۲ بود یذره زیاد بود معمولا باید بین ۲۲ تا ۲۰ و خورده باشه فک کنم

😢خیلی نگرانم 

چیکار کنم اخه 

دوباره آزمایش بدم 

پستمو پاک کردم چون آزمایشی ک من دادم‌باردار نبودم و ۴۲ بود

واس ازمایشای قبل بارداری این آزمایش رو هم دادم

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
😢خیلی نگرانم  چیکار کنم اخه  دوباره آزمایش بدم

نگران نباش من ب بارداریت دقت نکردم گفتم زیاده نمیدونم عزیزم تو گوگل سرچ کن پرولاکتین خانوم حامله باید چقد باشه ببین چی میاره

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
نگران نباش من ب بارداریت دقت نکردم گفتم زیاده نمیدونم عزیزم تو گوگل سرچ کن پرولاکتین خانوم حامله بای ...

باشه عزیزم دستت درد نکنه 🤍❤️

توی بارداری هم مگه آزمایش پرولاکتین میدن ؟ چرا یادم نمیاد 🤔. ولی هر چی فکر میکنم می‌بینم پرولاکتین توی بارداری می‌ره بالا قاعدتاً غدد شیری باید شروع به فعال شدن و تولید شیر کنن لازمه ش اینه که پرولاکتین بره بالا دیگه

بالا رفتن پرولاکتین خیلی هم دور از ذهن نیست ولی اینکه این عدد خیلی بالا ست یا نه رو نمی‌دونم چون عدد رو نمیشه با اعدادی که می‌شنوی مقایسه کنی رنج آزمایشگاه ها متفاوته چون کیت ها متفاوته توی یه آزمایشگاه رنج نرمال مثلا تا سی هست توی یکی تا هزار هست و ... پس نپرس این عدد نرمال هست یا نه دکتر باید بگه اینو 

بیخودی هم تا دکتر چیزی نگفته خودتو نگران نکن 

شرایط آزمایش هم مهمه که حتما به خوبی رعایت کرده باشی