2777
2789
عنوان

شوهرم جلو خواهرم منو ب باد کتک گرفت 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4703 بازدید | 163 پست
بله منم نگفتم نمیفهمن ولی شوهر شما اول صبح فحش رکیک به خواهرتون بده تشکر میکنید ازش؟ حالا برعکسش اتف ...

شما چیه از اول تا الان همش دارید طرف اقا رو میگیرید .. مشخصه شوهره دنبال بهونه بوده و گفته هررری 

ایشونم بهش فشار اومده چون گفته چند شبه بهونه میگیره و طاقتش تموم شده 

چرا دایه مهربان تر از مادر میشید 

ریپ هم نزنید

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر شما اشکالی نداره که استارتر اون حرفو با خواهرای شوهرش زده ؟؟اگه این قضیه برعکس بود استارتر چه ...

فعلا که کتکشو خورده بیچاره شوهرش اگه آدم پخته ای بود الان که این خانوم خواهرش هست کسه دیگه ای رو دعوت نمیکرد 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 
اول صبحی کدوم آدم عاقلی میاد سر بحث ،وقتی شوهرش قبول کرده خواهرش ده روز اونجا  باشه استارتر بای ...

باش . بخاطر اینک آدم خواهرش ت خونش راه داده باید مطیع شوهر باشه 😕👌 شوهر خیلی بزرگ میکنید انگار ت دنیا  پادشاه فقط شوهر .  انگار همه از زندگی استاتر خبر دارن ک اینطور حکم میدن . نینی سایت کلا اینطور هر کسی بافت خودش . 

شما چیه از اول تا الان همش دارید طرف اقا رو میگیرید .. مشخصه شوهره دنبال بهونه بوده و گفته هررری&nbs ...

تا صب بگو شوهره دنبال بهونه بوده ..هی دلیل میارن که اره به شوهرش فوش داده پس حقشه ..

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 
شما چیه از اول تا الان همش دارید طرف اقا رو میگیرید .. مشخصه شوهره دنبال بهونه بوده و گفته هررری&nbs ...

حرف زدی جوابشو بشنو 

من طرف کسیو نمیگرم . زندگیش گل و بلبل بشه به من کاپ قهرمانی نمیدن طلاقم بگیره چیزی از من کم نمیشه . اولا شوهرش حرف خوبی نزده که گفته هری منم از اول گفتم اشتباه کرده بعد استارتر فحش رکیک داده فکر می‌کنید کار خوبی کرده ؟ بعدم چون من کار بر آقا هستم قرار نیست که وقتی حرفی میزنم متهم بشم به طرفداری 

کاربر آقا 
باش . بخاطر اینک آدم خواهرش ت خونش راه داده باید مطیع شوهر باشه 😕👌 شوهر خیلی بزرگ میکنید انگار ت د ...

مگه نمیدونی شوهر اشرف مخلوقاته ..شوهر سلطانه ..یه زن چقد میتونه دیگه از ارزش های خودش کم کنه اخه 

شماهايي شرايط جدايي نداريد

تونايي استقلالم نداريد

بايد كور و كر و لال باشيد توي زندگي..وگرنه همون نيمچه ارامشم از دست ميره.:

انقاقا بايد اينقدز شوهرتو دل به دلش بدي

خودش با ميل خواهرتو نگهداري كنن

💕

دخترا دختراااااااا خدایی اگه شوهرتون بهتون بگه هررررری  چکار میکنید؟؟؟؟

انقد میزنمش صدای سگ بده ..

مگه مرد سلطانه خونس که قبول کنه کی بیاد یا نیاد ؟ یعنی ارزش یه زن به اینه که از شوهرش احازه بگیره ک ...

احسنت بالاخره یک خانم عاقل دیدم . هرری شوهره ندیدن گیر دادن ب اسی😕 حالا چون خواهرش اومده خودشون باید مطیع شوهرش باشه اگ شوهرش عقل داشت این رفتار  نمیکرد نمیدونم چرا خانم های اینجا زیادی فکر میکند اگ مرد نباشه چ خبرهه😕