2777
2789
عنوان

شوهرم جلو خواهرم منو ب باد کتک گرفت 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4709 بازدید | 163 پست

لطفا وقتی جایی برای رفتن ندارید زبون درازی نکنید که آواره تر نشید. 

بنده خدا کار میکنه پول در میاره اما اجازه استفاده کردنشو از زنش میگیره

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
مگه مرد سلطانه خونس که قبول کنه کی بیاد یا نیاد ؟ یعنی ارزش یه زن به اینه که از شوهرش احازه بگیره ک ...

نه مرد سلطانه نه زن سلطان ، اون خونه هم برا هر دوتاشونه ،وقتی خواهرش که مادرش نگهش نداشته میاد مباد ده روز میمونه پس شوهر شم حق داره خواهر ومادرشو یه روز دعوت کنه ،لطفا طرفداری بیخودی نکنین از خانوم ها ،که اینکارتون  ارزش زن رو حفظ نمی کنه که هیچ پایین میاره ،کسی نگفته  فقطیه زن باید بله گوی شوهرش باشه و همینطور یه مرد نبایدفقط بله گوی خانومش باشه هر دو طرف تو زندگی مشترک باید احترام همو رو حفظ کنن و تو همه مسائل با هم دیگه مشورت کنن به یه  راه حل برسن

تنها جواب ابلهان، خاموشی می باشد و تمام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مرد سلطانه خونس که قبول کنه کی بیاد یا نیاد ؟ یعنی ارزش یه زن به اینه که از شوهرش احازه بگیره ک ...

قرار باشه برای سالها خرج کنه برای خواهر ایشون بله باید یکم کوتاه بیاد با مهمون یه هفته ده روز فرق داره 

اگه خودش کارمیکرد اسی قضیه بازم فرق می‌کرد تو این خرج گرون وقتی یکی دیگه اضافه شده دیگه اسی نباید جلو خواهرش به شوهرش بگه ریدم سر خواهرات شوهرش هم تحقیر شده درنتیجه تحقیر کرده 

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
بسه اسی رفت با کی میحرفید

به همین سادگی میشه به مخاطب توهین کرد و ناراحتش کرد تاپیک زده زحمت یه لایک و جواب کامنت و حتی قفل کردن  هم به خودش نمیده اصلا نمیگه با کی دارین حرف میزنین!!!!خوب شوهرشم همینجور ناراحت میکنه اونم البته وحشی و بی ادبه 

شماهايي شرايط جدايي نداريد تونايي استقلالم نداريد بايد كور و كر و لال باشيد توي زندگي..وگرنه همون ...

به نظرت کلفتی شوهرشو بکنه بهتر نیست ؟

یعنی هر کی استقلال نداره باید کور و کر باشه ؟

چه استدلال مسخره ای 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 
هیچ کسی هررری شوهرش ندید  😒

من دیدم ولی اون خواهرش داغونم کرد

یه بچه ده ساله که مادرش ازدواج رو بهش ترجیح داده آیندش چی میشه؟

کجا میرسه؟

حس سربار بودن نابودش میکنه

فردا اگه چیزی خواست باید به داماد گردن کج کنه تا بخره؟ اونم با هزار منت؟

خدایا هیچ بچه ای بی پدر مادر نشه خدا

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

احسنت بالاخره یک خانم عاقل دیدم . هرری شوهره ندیدن گیر دادن ب اسی😕 حالا چون خواهرش اومده خودشون بای ...

مگه نمیدونی مرد نباشه ما زنا تباه شدیم آواره شدیم ..انقد بدم میاد همه چیو توی شوهر میبینن 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 
فعلا که کتکشو خورده بیچاره شوهرش اگه آدم پخته ای بود الان که این خانوم خواهرش هست کسه دیگه ای رو دعو ...

خب ، الان اون حرف ارزشی داشت که استارتر کتک بخواد بخوره؟؟ بعدشم مگه چه اشکالی داره ۱۰ تا خواهر که نبودن فقط یک دختر ۱۰ ساله مهمونشون بوده اشکالی نداره اگر شوهر استارتر بخواد خانوادشو دعوت کنه بعدشم از کجا معلوم شوهرش نخواسته باشه استارتر رو امتحان کنه ؟؟ شاید با خودش گفته حالا که من مشکلی ندارم با اینکه خواهر خانومم بیاد اینجا وایسه ، خانوم منم مشکلی نداره اگه بخوام خانوادمو دعوت کنم؟؟؟

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

باش . بخاطر اینک آدم خواهرش ت خونش راه داده باید مطیع شوهر باشه 😕👌 شوهر خیلی بزرگ میکنید انگار ت د ...

این تفکرات شماست  که از زندگیه ی مشترک فقط قلدری کردن مرد رو دیدین .ما تو اطرفمون اینحوری نیس ،یه زن به مردش احتر ام میذاره متقابل مرد هم همین کارو میکنه .

تنها جواب ابلهان، خاموشی می باشد و تمام.

اصلا خواهرتو قبول نکن یه فکری براش بکنید یه روز دو روز که نیست هم اون بزرگتر میشه خوب نیست پیش مرد غریبه هم تو حرف می شنوی پدر نداری ؟در ضمن عمل عکس العمل به خاطر سر جهازیت کوتاه بیا چرا همیشه پیش مادربزرگ نمی مونه مادرت بچشو نبرده به تو که نمی رسه

خدایا شکرت

من دیدم ولی اون خواهرش داغونم کرد یه بچه ده ساله که مادرش ازدواج رو بهش ترجیح داده آیندش چی میشه؟ ...

آره خب بحث خواهر جدا . تقصیر خود مادرس قبل ازدواج نباید ب فکر بچه باشه یا فقط فکر شوهر کردن هستند خدایش آدم همیشه گفتم هر چی میخوره از هم جنس خودمونه  والا غیر مردا دیگ جدا  

به نظرت کلفتی شوهرشو بکنه بهتر نیست ؟ یعنی هر کی استقلال نداره باید کور و کر باشه ؟ چه استدلال مسخ ...

هروز كتك بخوره خوبه؟🧐🧐

بله وقتي كسي هيچ راهيي به جايي نداري و بايد اون نرو داشته باشه بايد باهاش راه بياد براي ازامش و سلامت خودش

💕

شماهايي شرايط جدايي نداريد تونايي استقلالم نداريد بايد كور و كر و لال باشيد توي زندگي..وگرنه همون ...

نه اتفاقاً باید بجنگه

خدا به حیوانات هم شعور و شخصیت داده قرار نیست خانومی که شرایط جدایی نداره مورد سواستفاده قرار بگیره

منتی هم نیست شوهر طرف بهش پول میده و عوضش خانوم هم غذا میپزه بچه نگه میداده خونه تمیز میکنه و هزاران کار 😊

قرار نیست هر چی که یه نر خر میگه خانوم بگه چشم چون شرایط جدایی نداره

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊