2777
2789
عنوان

شوهرم جلو خواهرم منو ب باد کتک گرفت 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4703 بازدید | 163 پست
شوهرش بهش گفته نمیخوای هریییی ندیدید واقعا ؟؟؟ رفتار استاتر هم البته دو از ادب بود با فش ناسزا حرمت ...

اول صبحی کدوم آدم عاقلی میاد سر بحث ،وقتی شوهرش قبول کرده خواهرش ده روز اونجا  باشه استارتر باید خوشحال باشه و سعی کنه جواب محبت شو بده نه اینکه بیخودی گارد بگیره ، بگه نه اول باید اونا دعوت کنن نه ما ،یعنی چی این حرف ؟مسخره اس بخدا.

تنها جواب ابلهان، خاموشی می باشد و تمام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم توهمون کاربری ک حضانت خواهرت با عموت بود؟

فکر نکنم این خانم باشه ، اون مادرش فوت کرده بود

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
نه فحاشی توجیه نداره اما کتکاری هم توجیه نداره زبون دو  خدا داده ادم ازش استفاده کنه دیگه دست و ...

قبول دارم حرفتون رو . هردو اشتباه کردن.  ولی استارتر با فحاشی خون شوهرش و بجوش آورده 

کاربر آقا 
غلط کردم دیگه تو این سایتم نمیام  @نی_نی_یار_پنج     لطفا منو لغو کاربری کنین

ناراحت نشو همه برای خواهرت ناراحتم عزیزم 

اگه پیشتون لطفا شما هم با ملایمت رفتار کنه اگه میخواد شاهد کتک کاری و فحش شما باشه دیگه قبولش نکن که مادرت یه فکری کنه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
قبول ندارم . اسی خواهرش ده سالشه فقط چه معذبی؟

چطور نمیفهمه قشنگم میفهمه ..بعدشم بعدا بزنن تو سره اسی اره خواهرت رو سره پسرم آوار شده ..

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 

من اگر جای تو بودم خوب بررسی میکردم ببینم زندگی با این آدم به نفع منه یا کلا برام سمّه؟

اگر سمه،دست خاوهرمم میگرفتم برای خودم کار میکردم،خواهرمم پیش خودم نگه میداشتم

هر جا خدا تو رو کاشت ،شکوفه بده🌱میشه یه بوس بدی؟میشه یه رژ بدی؟میشه یه لیوان چایی بدی؟
اخه تا کاری بهشون نداشته باشی که بی دلیل بهت حمله ور نمیشن

درسته منم نمیگم حق بااسیه اتفاقاناحقه مگه عیده ک اول کوچیکترابرن. 

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)
شوهرت مشخصه سواستفاده کرده گفته بزار عقده خواهرتو اومد خونت رو سرت خالی کنه ..حقا که خاک تو سرش

از نظر شما اشکالی نداره که استارتر اون حرفو با خواهرای شوهرش زده ؟؟اگه این قضیه برعکس بود استارتر چه عکس العملی باید نشون میداد؟؟

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

عزیزم همسر من خیلی اخلاقش خوبه 

با اینکه ۴۰ سالش شده ولی یه اخلاق بدی داره که چشمش به یکی بیفته لوس میشه جو گیر میشه 

من دیگه میدونم اخلاقشو چیزی نمیگم که ابروی ادمو ببره 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

من اگر جای تو بودم خوب بررسی میکردم ببینم زندگی با این آدم به نفع منه یا کلا برام سمّه؟ اگر سمه،دست ...

دقیقاتوایران چیکارمیشه پیداکرد؟ چقدرراحت ازکارپیداکردن میگی

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)
اول صبحی کدوم آدم عاقلی میاد سر بحث ،وقتی شوهرش قبول کرده خواهرش ده روز اونجا  باشه استارتر بای ...

مگه مرد سلطانه خونس که قبول کنه کی بیاد یا نیاد ؟

یعنی ارزش یه زن به اینه که از شوهرش احازه بگیره که خانوادش بیان خونش و اگر شوهرش قبول کرد تشکر کنه و بگه ممنونم شوهرم 

چرا انقد ارزش خودتون رو میارید پایین 

اون خونه فقط خونه شوهر نیست 

متعلق به اون زن هم هست 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است