2777
2789

راضی هستین؟ حستون نسبت ب همسرتون چطوره؟

چیشد ازدواج کردین؟سنتی ازدواج کرذین ؟

خودم عاشق کسی شدم رسیدن بش محاله. مجبورم فراموش کنم. ولی انگار نگا مبکنم مردا دبگه جذابیتی ندارن برام جز اون 🥺حتی خوشگل تریناشون.

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نرسیدید بهم

عشقم یه طرفس. و رسبدن بش ممکن نیست. 💔

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

من اره بابا روزی هزار بار خداروشکر‌میکنم که باهاش ازدواج نگردم البته الان به این فهم رسیدم چند سال پیش فکر میکردم اگر یا اون ازدوواج نکنم با هیچ کس دیگه طعم خوشبختی را نمیچشم وچند سال هم غصه خوزدم ولی نشد و به طور سنتی با همسرم آشنا شذم یعنی اومدن خاستگاری و با هم ازدواج کردیم الان که فکر میکنم میگم اگر یا اون ازدواج میگردم به یکسال نمی شد ازش جدا میشدم 

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

همسرخوبی دارم.ولیامشب بعدسالها یه چیزی درمورد سابق فهمیدم.وبازمتوجه شدم روزبه روز داره خوشبخترمیشه و ...

ان شالله خوشبخت بشی عزیزدلم

همیشه تاوان دادن ظاهری نیست. شابد قرارع تو اون دنیا تاوان بدع

باهاش نسبتی داشتی؟

همکلاسی دانشگاهمه