2777
2789

نمیتونم طلاق بگیرم خانوادم روانین نمیزارن جو خونشونم بده جهنمه منم یه دختر۶ساله دارم خودمم خاندار بیکار بی پول شوهرم مارو دوس نداره حرف نمیزنه اخم تخم میکنه اصن دردش ملوم نیس میگم چته هیچی نمیگه سکوت مطلق اخماشو میریزه میشینه .گاهی یهو رابطه میخاد یهو جاشو عوض میکنه چنبار برا طلاق رفتم با بچه واقعا نمیشه😓😓منم بی پولم خرج بچه خودم مونده بودم .کم بیش پول میده میگذرونم خونه خودم خونه مادرم پر منت😓ولی بچمم دوس نداره اخه باهاش خوب نیس مث غریبها عادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش مشاور. مشکلی چیزی داره

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

بلاخره ک عزیزم قرار نیست بمونی توی خونه به افق خیره بشی تا فرجی بشه.

برو سرکار..درامد داشته باشه..منتظر فرش قرمز نباش

از شغلای سلده و کم درامد شروع کن

بچه دیگه سن مذرسه اشخ

با خودت و بچه سرگرم باش

کمتر حونه باشی، سرت مشغول باشه

بلاخره بچه بزرگ میشه

شمام دل و‌جرات پیدا میکنی جدا میشی

یا شوخرت ادم یمشه

💕

به هیچ عنوان از خونع زندگیت دست نکش بچه هامون خیلی دوست باشن خونه مادرمون نهایت دوماه خدا هیچکس و اواره خونه پدر یا هرکسی نکنه خدا بچه هبچکس چشم دار بقیه نکنه انشالله به  زندگیت ارامش و محبت برگرده

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیگه میگه مشکلی ندارم حرف حسابشو نمیگه

طلاق بهش گفتی؟ مشکلی نداره؟ 

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.