2777
2789

خواهرم ۳روزه پیش منه از وقتی مامانم ازدواج کرده همسرش قبول نمیکنه ی هفته پیش منه ی هفته پیش مادربزرگم

۱۰سالشه 

صبح موقع سحری شوهرم گفت مامان و خواهرامو کی دعوت میکنی 

منم ملایم گفتم عزیزم اول ما باید بریم بعد اونا بزرگترن 

گفت چ فرقی میکنه اینجا خونه اوناس 

توهم اگه زورت میاد هریییییی 

منم گفتم ر.ی.دم رو سر خواهرات 😒

یهو بهم حمله کرد و منم گریه و زاری خواهر بیچارم خیلی ترسیده بود 🥺

میدونم ب مامانم میگه و دوس ندارم ب درد مامانم اضافه بشه 

بچه ها موقعیت طلاقم ندارم 

همونطور ک گفتم ابجیم اضافس خودش 🥺😭😭😭😭

تو روخدا نمک رو زخمم نپاشین بخدا دروغ ندارم بگم🥺

روانشناسی میگفت:ی حقیقتی وجود داره ک شما آدم خوبه داستان نیستید🤍🖤 چون زخمی رو ک خوردین یادتونه ،ولی ضربه هایی رو ک زدین یادتون میره!🤍✋🏿

خواهرم باهاش حرف میزنه ولی میدونم از ترسشه😭🥺

روانشناسی میگفت:ی حقیقتی وجود داره ک شما آدم خوبه داستان نیستید🤍🖤 چون زخمی رو ک خوردین یادتونه ،ولی ضربه هایی رو ک زدین یادتون میره!🤍✋🏿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بهش فحش دادی ؟ باید با آرامش مسئله رو حل میکردی

چند شبه همش حرصم میده دیگه نتونستم🥺

چرا ب خواهرش توهین کردی آخه.شماکه شرایط طلاق هم نداری پس نباید کاری کنی که بگه هرری

بعدشم دعوت کردن ب کوچک بودن و بزرگی نیست.شما احترام میذاری اگه کسی رو دعوت میکنی منزلت

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.

شوهرت مشخصه سواستفاده کرده گفته بزار عقده خواهرتو اومد خونت رو سرت خالی کنه ..حقا که خاک تو سرش

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 

فقط میتونم بگم مادرت خیلی خودخواهه ک بخاطر ازدواج خودش دخترشو آواره کرده🙄مگه شوهر چی داره ک جگر گوشه تو ول کنی😒

توام وقتی می بینی ک خواهرت رو باید جمع کنی باید با شوهرت مهربون باشی تا اونم اینکارا رو نکنه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا