2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم زایمان کرده و😐

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 37 پست

اگر بچه ی اول خواهر شوهرت هست و مادر شوهرت بالای شصت سال داره آره برو یه سر بزن چون بالاخره یادش رفته بچه است کوچیک یه چند تا چیز بگی بهش بد نیست مثلا اگر بالا آورد چیکار کنن چه مدل بخوابون سرش رو چه جور بذار ولی اگر بچه ی چندمش هست و مادر شوهرت ۵۰ سالشه نمیخواد توجه کنی بعضی ها فقط غر میزنن 

قبول دارم حرفتو و کاملا درست میگیولی بعضی فکرای گذشته بهم اجازه نمیده قدمی بردارم چون ما هم کمک خواس ...

عیبی نداره ادم ها اگه قرار باشه به داد هم نرسن همه مثل هم بد میشن و دیگه خوبی و انسانیت کم رنگ میشه مثل الان ها

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر بچه ی اول خواهر شوهرت هست و مادر شوهرت بالای شصت سال داره آره برو یه سر بزن چون بالاخره یادش رفت ...

بچه اولشه مادرشوهرمم ۵۲ ۵۳ سالشه

منم خودم تجربه ای ندارم اصلا

🤍🐼🥥
زنگ زدم چندبار بهشونم سر زدم ولی حرفش اینه که هرروز بیا کمک

برو یه ساعتی بمون و سریع برگرد ولی برو 

میدونم وظیفه نیست ولی چون به روت آورده برو 

اشکال نداره به حرف اینجایی ها گوش نده 

اینو بیشتر بچه هستن 

خودت خانمی برو چیزی هم نگو ولی به همسرت بگو رفتم فردا روز گفت نیومده شاهد باش 

در ضمن خیلی هم کار نکن که بشه وظیفه 

نه عزیزم

خب پس میخواهی بری چیکار کنی بشینی نگاه شون کنی هر روز برو یه سر بزن ولی وقتی تجربه نداری کاری ازت بر نمی یاد یه غذاست که اونم مادرشوهرت باید بپزه چون اون خواهرشوهرت هم نمیتونه هر چیزی بخوره یا کاچی بپزی اونم که بلد نیستی والا اگر بچه داشتی یه چیز وای الان مثلا چیکار میخواهی بکنی والا من باشم میگم نرو چون الان شرایط اون رو ببینی اصلا میگی بچه نمی یارم واقعا

برو یه ساعتی بمون و سریع برگرد ولی برو میدونم وظیفه نیست ولی چون به روت آورده برو اشکال نداره به حرف ...

همسرم خودش خانوادشو میشناسه همیشه از دستشون حرص میخوره و اخلاقشونو نمیپسنده 

بخدا ادم بی معرفتی نیستما ولی اینارو زورم میاره برم هرکس دیگه بود با کله میرفتم. البته اینکه هربار که میبینمشون ناراحتم میکنن هم بی تاثیرنیست

🤍🐼🥥
خب پس میخواهی بری چیکار کنی بشینی نگاه شون کنی هر روز برو یه سر بزن ولی وقتی تجربه نداری کاری ازت بر ...

واقعا کاری از دستم برنمیاد هیچی بلد نیستم 

ولی فکرکنم منظور مادرشوهرم این بود که مثلا اگه خونه به هم ریختست تمیزکن و این چیزا

🤍🐼🥥
واقعا کاری از دستم برنمیاد هیچی بلد نیستم ولی فکرکنم منظور مادرشوهرم این بود که مثلا اگه خونه به هم ...

حالا برو سر بزن ببین منظور مادرشوهرت چیه

چون واقعا من فازش رو درک نمیکنم 

شاید تنهاست دوست داره کسی دور و برشون باشه

ولی واقعا اون که میدونه شما تجربه ندارید این حرفها هم شاید از سر خستگی هست چون همراه مریض باید بلدکار باشه نه شما که نه بلدید نه تجربه دارید تازه مادرش باید باشه چون دختر با مادرش راحته اون جوری خودش معذبه حالا شما هم زایمان میکنی متوجه میشی ان شاالله

حالا برو سر بزن ببین منظور مادرشوهرت چیهچون واقعا من فازش رو درک نمیکنم شاید تنهاست دوست داره کسی دو ...

مادرشوهرمن ادم تنبلی هست خیلی 

این چندروز یکم بدو بدو کرده حرصشو سر ما خالی کرد 

و اینکه بشدت هم ادمیه که انتظارش از همه بالاست میگه همه باید همیشه در خدمتمون باشن

🤍🐼🥥