2777
2789
عنوان

شوهرم جلو خواهرم منو ب باد کتک گرفت 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4702 بازدید | 163 پست
بحث کردن فایده نداره گلم ریشه فکری هیچ کسی مخصوصا  اینجا نمیشه تغییر داد . بحث من ادب شعور دو ط ...

میدونم گلم ..چه بسا خانومایی این چنینی که آرزوهاشون توی دلشون مرده ...و چون پشتیانی ندارن مرد همه جور سواستفاده ای ازشون میکنه 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم  میدونم ولی مرد رفتارش دور از ادب بود هم استاتر

اره مرد که بیشتر مقصر ولی همون اول با یه باشه گفتن بحث ادامه دار نمیشد ببین من مادرشوهرم کلا دوست داره ۲۴ ساعت خونش باشیم به هر بهونه یه بار گفتم باشه ده بار گفتم باشه دیدم نه این داستان میخواد ادامه دار شه هر مناسبتی میشه و هرچی اونجاییم از هفته ای یه روز شد هفته ای ۳ روز که اونجا بودیم سر سال تحویلم یه کاری کرد ما اونجا موندیم دیگه قاطی کردم برخورد جدی کردم الان همون هفته ای یه بار میریم ادم اول با صبوری حلش میکنه اگه نشد بعدا دعوا راه میندازه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

بله عزیزم ولی من منظورم زندگی مشترک این نیست فقط خونه مال یک نفر آدم ن نباید احساسی حرف زد زندگی مشت ...

درسته استارتر تازه هم ازدواج کرده هردو باید رعایت کنن که حرمت ها شکسته نشه 🥰

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
حرفتون متین

قربونت عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

نداریم دیگه منم یه منسبی بهت دادم که هی نیست ..چون بد جوگیر شدی ..بزارنت میری جای رئیس جمهور ..گفتم ...

بله چون براي خودم خيلي شان و شخصيت قائلم..مثل شما فقط بلد نيستم بيام حرف بزنم..گفتم كه بيا ببين به كي ميگن زن !

مثل شما نميام فقط هيجاني ريپلاي كنم بدون اينكه بفهمم طرف جي ميگه..

پس قبل ريپلاي نفس عميق بكش بيا نظرتو بده و برو..اما اگر اهل درايت و كار درست راه كار هستي ريپلاي كن..

وسط بحث با من كم اوردي حتي نتونستي راه كار ارائه بدي

شما ميخواي باد بدي دفاع از حقو؟ با بي ادبي و توهين؟

موفق باشي اينجا همه تربيت شان شخصيت خودشون رو نشون ميدن..موفق باشيد 👋

💕

قربونت عزیزم 

فدات . من بخدا منظورم اینک زندگی مشترک نباید توهین ادب فراموش بشه همسر ایشون میتونست ادب رعایت کنه  اگ عاقل بود یا خود استاتر لحنش دور از ادب بود و گرنه آدم باید خانواده دعوت کنه ب قول شما صبر حوصله  

بله چون براي خودم خيلي شان و شخصيت قائلم..مثل شما فقط بلد نيستم بيام حرف بزنم..گفتم كه بيا ببين به ك ...

بازم نخوندم ..برای خودت شخصیت قائل بودی تو سری خور و کتک خور نبودی ...قرار نیست چون شما پشتیبان نداری و همش بهت توهین میکنن بیای و بگی همه زنا مث تو شن ...بقیه جرات دارن ....برخلاف تو ..روزت خوش ..

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 
فدات . من بخدا منظورم اینک زندگی مشترک نباید توهین ادب فراموش بشه همسر ایشون میتونست ادب رعایت کنه & ...

اره شوهرش که نباید اون حرف میزد من ۷ ماه سرزندگیمم شوهرمم خوبه ولی عصبی میشه دیگه ادامه بدم بدتر میشه ولی نمیتونم جلو زبونم بگیرم متاسفانه بخاطر همین دوسه دفعه که بحثمون میشد من هی کش دادم بدتر میشد گفت اگه مشکل داری برو یه شب خیلی جدی گفتم باشه مشکلی ندارم میرم رفتم لباسام جم کردم خودش اومد معذرت خواهی دیگه تکرار نکرد ولی خودم میدونم مقصر بودم نباید کش میدادم این قضیه  دوطرفست یه موقع من عصبیم اونم نباید کش بده که بدتر شه من کلا نه طرف زن میگیرم نه مرد میگم یه بار این کوتاه بیاد یه بار اون دو طرف باید بتونن هم آروم کنن که بی احترامی نشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره شوهرش که نباید اون حرف میزد من ۷ ماه سرزندگیمم شوهرمم خوبه ولی عصبی میشه دیگه ادامه بدم بدتر میش ...

دقیقا عزیزم 👌 انشالله ک همیشه خوشبخت ترترترر موفق باشید خانم 😊

دقیقا عزیزم 👌 انشالله ک همیشه خوشبخت ترترترر موفق باشید خانم 😊

مرسی عزیزدلم همچین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بازم نخوندم ..برای خودت شخصیت قائل بودی تو سری خور و کتک خور نبودی ...قرار نیست چون شما پشتیبان ندار ...

اخي عزيزم

متاسفم براي روح و جسم اسيب ديده ات.يا براي همه صحنه هايي كه نشستي كتك خوردن مادتو ديدي..ولي چون فكر كردي زني بايد سكوت كني.. همه جا مورد قضاوت قرار گرفتي و بهت گفتن بي پشتيبان كه توي مجازي دوست داري به بقيه اطلاق كني تا ذره اي دردت كم شه.☺️

گفتم كه جسور جان بيا ببين من كيم 😉😉 ترسيدي و پشت حرفات داري زخماتو قايم ميكني..

ده بار گفتم باي ولي باز ريپلاي ميكني نكن ديگه✋️

💕

اخي عزيزم متاسفم براي روح و جسم اسيب ديده ات.يا براي همه صحنه هايي كه نشستي كتك خوردن مادتو ديدي..و ...

نمیخونم مادره من اگر مث تو بود الان میومد از عقدهاش عین تو میگفت ..من حرفی با یه زن تو سری خور که تنها دستاوردش و موفقیت توی زندگی شوهر بوده ندارم ..برو شام و نهار نزدیکه الان سلطانت میاد یه وقت پاشو نزاری تو شیر بمالی کتکت میزنه باز میای نی نی سایت میگی کسایی که پشتیبان ندارن عین خودم بزارین کتکتون بزنن ..برو رده کارت تو سری خور جیره خور مواجب بگیر