2777
2789
عنوان

چرا پسرها اینطوری شدن ...حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی کجا اشنا شدین

جایی که اصلا خودمم فکرشو نمی‌کردم یه پسر درست پیدا بشه،توی یه چتروم

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

من موافق اینم که دختر خوبم دیگه کمیابه 

اصلا ادم خوب دیگه تک و توک پیدا میشه کلا

زمونه ی بدی شده خیلی اینقد فشار دادن فشار دادن که دیگه از اونورش زده بیرون گند و کثافت

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر !🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر !😌 گویند که عشّاق جهان، عقل ندارند !🤐 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر !!😑😒🤪🥰

منم باهرکی صحبت کردم همینطور ذات کثیف داشتن دیگ جوابشون نمیدادم دیگ کلا ازهمه بدم میومد میگفتم مث همن دگ باکسی حرف نمیزدم تا ی جا رفتم سرکار اونجا محل کار یه پسره بابقیع فرق داشت توجهمو جلب کرد انقدر عالی بود شخصیتش حرف زدنش.الان باهمیم مامانش اومده خونمون درکل عالیه

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
والا بهتون برنخوره ها همین حسو خیلی از پسرام نسبت به دخترا دارن بارها از دوستام شنیدم میگن دختر ...

همون پسرا هم دنبال رابطه هستن

وگرنه اینهمه دختر خوب و قابل اعتماد .... فقط دلشون نمیخواد بازیچه دست هر کسی بشن...