2777
2789
عنوان

چرا پسرها اینطوری شدن ...حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 66 پست
خب اخه الان اکثرا همینجوزی اشنا میشن

دانشجو نیستی؟ نه؟

من خودم اکثر دوستی هام یا همکلاسی هام بودن یا از طریق دوستای صمیمیم باهاشون آشنا شدم. اولش هم بهشون رو ندادم. مطمئن شدم آدم خوبی هستن صمیمی شدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عوضی تازه از خودم کوچکتر بود ۲ ۳ سال

فک میکنی پسری که میاد عاشق دختراس همش به خاطر رابطس

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
بله خب منم همینو میگم  کتمان نمیکنم این قضیه رو  خیلی از همون پسرا خودشون هرکاری میکنن و ...

آره دیگه

و چون همونطور که خودتونم گفتید اون پسرا خودشون هر کاری میکنن ، پس یعنی اون کارها رو با دخترایی می کنن که بهشون پا دادن.... پس فقط همون دخترا رو دیدن ... بنابراین اینکه بیان بگن دختر خوب و قابل اعتماد دیگه نیست، واقعا بی انصافی خیلی بزرگیه چون دخترهایی که به قول معروف سنگین و رنگین نشستن و ترجیح دادن که رابطه ج. خارج از ازدواج نداشته باشند، اصلا در نظر نمیگیرن دیگه... یعنی نمونه آماری که اقایون برمیدارند و در موردش برای نظریه "دختر خوب و قابل اعتماد دیگه نیست" حکم میدن... اصلا قابل تعمیم به کل جامعه دخترها نیست ، چون دقیقا همون ویژگی رو تو نمونه آماری شون حذف کردند (شنیدید که اینقدر مار خورده طرف افعی شده، خیلی از اون دخترایی که پا میدن هم همینن.... ۹۹ درصدشون دختر ساده نیستن اصلا)

امیدوارم واضح منظورم و رسونده باشم...

آره دیگه و چون همونطور که خودتونم گفتید اون پسرا خودشون هر کاری میکنن ، پس یعنی اون کارها رو با دخت ...

بله دقیقا موافقم باهاتون کامل و زیبا گفتین 

منم نظرم اینه که هم پسر خوب و قابل اعتماد هنوزم هست و هم دختر خوب و قابل اعتماد 

ولی متاسفانه تعدادشون کمتر به نظر میرسه 

یه جورایی تر و خشک باهم میسوزن هم پسر خوب هس هم دختر خوب 

ان شاء الله خدا سرنوشت هرکیو با لایق خودش رقم بزنه

کیا منو میشناسن که چند وقت پیشا گفتم کم کم نتیجه بزرگ کردن بچه رو میبینید و میزان طلاق رو شاخص قرار دادم . تازه پیشبینی من روی 10 سال آیندست . کسی متوجه صحبت من نشد

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی