الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله خب منم همینو میگم کتمان نمیکنم این قضیه رو خیلی از همون پسرا خودشون هرکاری میکنن و ...
آره دیگه
و چون همونطور که خودتونم گفتید اون پسرا خودشون هر کاری میکنن ، پس یعنی اون کارها رو با دخترایی می کنن که بهشون پا دادن.... پس فقط همون دخترا رو دیدن ... بنابراین اینکه بیان بگن دختر خوب و قابل اعتماد دیگه نیست، واقعا بی انصافی خیلی بزرگیه چون دخترهایی که به قول معروف سنگین و رنگین نشستن و ترجیح دادن که رابطه ج. خارج از ازدواج نداشته باشند، اصلا در نظر نمیگیرن دیگه... یعنی نمونه آماری که اقایون برمیدارند و در موردش برای نظریه "دختر خوب و قابل اعتماد دیگه نیست" حکم میدن... اصلا قابل تعمیم به کل جامعه دخترها نیست ، چون دقیقا همون ویژگی رو تو نمونه آماری شون حذف کردند (شنیدید که اینقدر مار خورده طرف افعی شده، خیلی از اون دخترایی که پا میدن هم همینن.... ۹۹ درصدشون دختر ساده نیستن اصلا)
کیا منو میشناسن که چند وقت پیشا گفتم کم کم نتیجه بزرگ کردن بچه رو میبینید و میزان طلاق رو شاخص قرار دادم . تازه پیشبینی من روی 10 سال آیندست . کسی متوجه صحبت من نشد