2777
2789
عنوان

من قربانی تجاوزم میخوام از خودم دفاع کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 35 پست
یکسال گذشته بازپرس گفت پزشکی قانونی نمیتونه اثبات کنه

عه جدی مگه میشه، خب وکیل بگیر مس ،رفتی دادگاه بگو حاج من ب تمام مقدسات قسم میخورم  و دست میذارم رو قرآن 

محل کارتون دوربین نداشت؟

برخورد من بستگی به طرز ریپ کردن و لحن صحبت کردنتون داره
فقط ابرو خودت میره میگن خودت کردی 

نه اینطوریام نیس این مرده مریضه خانواده اش میشناسنش همین که ابروش بره برام کافیه به خواهرش میگم نخوای کمک کنی به عموهاش میگم چون اون مث سگ ازشون میترسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همونموقع شکایت میکردی الان ی سال گذشته ازمایشات و معاینه فقط تا چند ماه رو نشون میده نه کامل رو حتمنم ی وکیل خوب بگیر ی سوالم ازت میپرسن اینکه همراه با فریب دادن این کارو باهات کرده. یا به صورت ناگهانی و تهاجمی در کل نگذر ازش نذار ی همچین حیوونایی راحت زندگیشونو کنن مجازات این افراد اعدامه 

برای قبولی دانشگام یه دعای کوچیک میکنی؟ 🌚‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                         •  تـــنها بازمــانده ســکاها 🕊                                                                                                                          عاشیق سوزون گیزله در :) 

آره بگو به خانوادش بهشم بگو که هروقت خواستی ازدواج کنی میام به دختره میگم چه آشغالی هستی خودتم ولش کن الکی دادگاه نرو قاضی ها خودشون از اون بدترن به فکر آینده باش اونم ترمیم کن وقتی یکم بزرگتر شدی  پزشک قانونی نرو در مورد اون قسمت چون ثبت میشه

په چه جوری میخوای بری دادگاه  اونموقع که کتک خورذی و رفتی شکایت کردی هم نگفتی  به نظرم خ ...

تازه دادگاه یه شهر دیگست تا اون موقع مطرح میکنم که کتکم زده ولی تجاوز نمیتونم به خانواده ام بگم

عزیز دلم💔باید دخترای سرزمینمون بوکسو از این دفاع شخصیا یاد بگیرن تا یه مرد وقیح که بخواد یه کاری کنه چنان بزننش تا بار آخرش باشه به ناموس مردم به دختر مردم آسیب جسمی و روحی وارد کنه.به خانواده ش بگی که میگن خودت یه کاری کردی پسرشون براشون حکم طلا جواهر داره اگه بخوان حرفی نزنی یه پولی هم بهت میدن مادرای پسر ایرانی اشتباهات پسرشون براشون حکم طلاست واون دختر بیچاره س که گناه کاره.

آره بگو به خانوادش بهشم بگو که هروقت خواستی ازدواج کنی میام به دختره میگم چه آشغالی هستی خودتم ولش ک ...

تو این سال باهم بودیم مثلا برای ازدواج هزار بار بهم خیانت کرد

عزیز دلم💔باید دخترای سرزمینمون بوکسو از این دفاع شخصیا یاد بگیرن تا یه مرد وقیح که بخواد یه کاری کن ...

من خیلی بچه بودم گفت بریم محل کارم من وسایل میخوام بردارم دفتر حسابداری داره منم احمق

عزیز دلم💔باید دخترای سرزمینمون بوکسو از این دفاع شخصیا یاد بگیرن تا یه مرد وقیح که بخواد یه کاری کن ...

من 17 سالم بزور شده بود اخه چکاری کردم 

جالب اینجاست میگفت تو از قبل خراب بودی گذشته ات خرابه گفتم یه باره بگو از نطفه خراب بودی بی همه چیز

من 17 سالم بزور شده بود اخه چکاری کردم  جالب اینجاست میگفت تو از قبل خراب بودی گذشته ات خرابه ...

بتونی حقشو بزاری کف دستش خیلی عالی میشه آبرو نزاری براش خانواده ش فایده نداره اون تربیت خونواده شه که تجاوز به عنف یاد گرفته ازشون..از بچگی باید به یه دختر ایرانی ورزش رزمی یاد داد از نظر من چون سو استفاده میکنن دختر بی گناهم کاری نمیتونه بکنه همش باید سکوت کنه .

تو این سال باهم بودیم مثلا برای ازدواج هزار بار بهم خیانت کرد

ببین همه میگن شکایت اینا ولی باور کن اونم برعلیه ات میشه بهترین راه حل ترمیم وازدواج با یه فرد خوبه که اونم باید خانوادت تایید کنن پزشک قانونی نرو ثبت میشه بعدا برات دردسر میشه اینایی که میگن پاشون به دادگاه اینا نیفتاده فقط بندهای قانون رو خوندن  ولی بهش بگو با هرکی ازدواج کنی میام تو عروسیت ابروتو میبرم لااقل یه ترسی هم اون داشته باشه