2777
2789
عنوان

من قربانی تجاوزم میخوام از خودم دفاع کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 35 پست
ببین همه میگن شکایت اینا ولی باور کن اونم برعلیه ات میشه بهترین راه حل ترمیم وازدواج با یه فرد خوبه ...

همین شکایتی که کردم فقط ضرب و شتم نبوده 

توهین افترا پخش تصاویر  قذف تهدید به قتل من و مادرم بوده 

دیه میده و 80 ضربه شلاق قطعی ولی نمیدونم حبس میخوره یا نه از وکیل پرسیدم گفت چون سابقه کیفری داره حبس میخوره

بتونی حقشو بزاری کف دستش خیلی عالی میشه آبرو نزاری براش خانواده ش فایده نداره اون تربیت خونواده شه ک ...

به نظرت ورزش رزمی بلد باشی یه مرد که دوبرابر خودت باشه رو میتونی بزنی اصلا زور زن ها با مردها قابل قیاس نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین شکایتی که کردم فقط ضرب و شتم نبوده  توهین افترا پخش تصاویر  قذف تهدید به قتل من و ما ...

خوب همون شلاق هم باشه غنیمته البته این دولت تبدیل میکنه به جریمه که بره به حساب دولت امیدوارم شلاق بخوره 

به نظرت ورزش رزمی بلد باشی یه مرد که دوبرابر خودت باشه رو میتونی بزنی اصلا زور زن ها با مردها قابل ق ...

یه داستان بهت بگم یادمه تو تی وی بود تو کجا بود دختره از بچگی ورزش رزمی می‌رفته بعد میگفت یه روز عجله داشتم یه ماشینی همینجوری سوار شدم که به کلاسم که دیر شده بود برسم این آقای راننده دیدم یهو مسیرشو عوض کرد منو برد تو یه جای بیابون مانند ارم قفل کرده بود میگفت من نمیترسیدم میدونستم چکارش کنم یهو پیاده شد منو کشوند تو بیابون تا میخواست کارشو بکنه(تعرض) چنان زدم چنان زدم که خون از صورتش می‌بارید دستشم شکوندم وماشین برداشتم رفتم خونم با خیاله راحت ماشینشم بعداز رسیدن به مقصدم پرت کردم تو یه خیابون .این داستان خیلی اتفاق میوفته اگه حرفه ای این رشته رو بلد باشی غول باشه بلدن چکار کنن .یه داستان دیگه هم هست که دیگه زیاد میشه نوشتنش.