2777
2789

ده بار تاپیک زدم ترکوندید اگه ادم های اطراف شما انقدر خوبن که این چیزا براتون عجیب و دروغ به نظر میرسه لطفا تاپیک رو ترک کنید 

یکسال پیش 17 سالم بود توسط یه پسری 32 ساله که میگفت قصدش ازدواجه بهم تجاوز شد در محل کارش اونم ترسید گفت ازدواج میکنیم ایرادی نداره من ترسیده بودم نمیتونستم شکایت کنم چون زیر 18 بودم و پدر یا مادر باید میدونستن من از اونا خیلی میترسیدم

الان به سن قانونی رسیدم گفت من نمیخوامت و ازدواجی در کار نیست و تازه کلی تهمت زد که تو دختر نبودی و ج.نده بودی 

چند بار کتکم زد یه بار شکایت کردم و چند وقت دیگه دادگاه داریم 

ولی برای تجاوز هیچ شاهدی ندارم جز چند تا پیام 

الان میخوام به خانواده اش بگم همه چیو چی باید بگم و چجوری باهاشون صحبت کنم من برای این راهنمایی میخوام 

با خواهرش که بزرگتره میخوام صحبت کنم

خانواده ات میدونن؟ 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه تجاوز کرده باشه که پزشکی قانونی میتونه ثابت کنه که 

اول برو اعاده حیثت کن دادگاه بعد قاضی نامه میده برا پزشکی قانونی

برخورد من بستگی به طرز ریپ کردن و لحن صحبت کردنتون داره
خب اگه تجاوز کرده باشه که پزشکی قانونی میتونه ثابت کنه که  اول برو اعاده حیثت کن دادگاه بعد قا ...

بعد یک سال هیچی ثابت نمیشه . فقط میگن چه تاریخی این عما انجام شد اونم تازه با اطمینان نیست

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
خب اگه تجاوز کرده باشه که پزشکی قانونی میتونه ثابت کنه که  اول برو اعاده حیثت کن دادگاه بعد قا ...

بعد یکسال نمیفهمن همون روزای اول باید میرفت ک بازم گولش زده

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
یکسال گذشته بازپرس گفت پزشکی قانونی نمیتونه اثبات کنه

پزشک قانونی فقط تا سه روز بعد از اون عمل میتونه . تازه اگه کاندوم گذاشته باشه نمیشه تشهیص بدن

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .