2777
2789
عنوان

واس جهیزیه تون بخاری خریده بودین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما کولر و داماد میخره بخاری رو عروس اونم فقط یکی بقیه اش گردن داماده

سمت ماهمـکولرو داماد میخره

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
سمت ماهمـکولرو داماد میخره

خب پس اگه عقدی بخاری رو شما باید بخری

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

ما داشتیم جهاز

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

من دو تا از بخاری قدیمیای خونه بابام رو بردم، چندسال بعد هم که برگشتیم بهشون پس دادم...

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
آره عقدم 

خب پس باید بخری حالا درسته همسرت نباید عنوان میکرد ولی خب از اونجای که رسومات باید برا هردوطرف رعایت بشه شماهم باید بخری

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
لباسشویی و یخچال دوتا فرش هم برا اتاق ها قراره بخره

خب پس ایشونم خرید کرده

ما فقط صوتی تصویری و فرش و وسیله گرمایشی رو میدیم داماد

بقیه اش عروس

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  

من‌گرفتم همسرمم یه دونه گرفت ولی بنظرم واجب نیست حتما تو جهیزیه شما باشه همسرت میتونه بخره

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
حتما هرچی گفته انجام دادین 

نه اتفاقا اون هرچی میگفتو ما خلافشو انجامـمیدادیم کلا سر لج افتاده😂😂پول هم داریما ولی هرچقدر لج میکنه ما اهمیت نمیدیم خونوادتن از اونایین که زیاد رو بدی سواری میخوان از آدم

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
خب پس ایشونم خرید کرده ما فقط صوتی تصویری و فرش و وسیله گرمایشی رو میدیم داماد بقیه اش عروس

برا مام اینجوریه حیف ما شیر بها رو کم گفتیم 

ما کادو خریدن برامون، یکی خواهر شوهرم، یکی عموی شوهرم.... کلا رسم  جهزیمون فقط رختخواب و ظروف آشپزخونه است

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم