2777
2789
عنوان

واس جهیزیه تون بخاری خریده بودین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا اون هرچی میگفتو ما خلافشو انجامـمیدادیم کلا سر لج افتاده😂😂پول هم داریما ولی هرچقدر لج می ...

کل جهیزیه با شماست؟ مثلا شهرما اینجوریه مرد وسیله ها بزرگ مثل یخچال گاز تلویزیون لباسشویی فرش سرویس چوب میخره بعد برا شب چله کنار وسایل دیگه بخاری هم میاره شما ببین رسمتون چیه اگه با شماست که بخرین یه بخاری ارزش نداره ولی خب تجربه من اینه که اینجور افراد همیشه توقع دارن هرکاریم کنی

اصالتا شهر های اصفهان

از اصفهان برا تبریز دختر میدن واس داداشم بیایم خواستگاری؟؟😜😜 

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
کل جهیزیه با شماست؟ مثلا شهرما اینجوریه مرد وسیله ها بزرگ مثل یخچال گاز تلویزیون لباسشویی فرش سرویس ...

دقیقااا هرکاریم بکنی بازم انتظار دارن !! نه یخچال و لباسشویی فرش های اتاق با پسرست 

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
غیر از مواردی که داماد خریدن پول هم میگیرید؟

پول که نه ولی خونه و ماشین هم پدرش براش خریده 

شیر بهاتون چه جوریه؟ پول هست یا طلا اینا؟

ما یه مهریه گفتیم که سیصد تا سکه هستش و دوقلم هم جنس گفتیم بخرن!! دیگه هیچی 

ما یه مهریه گفتیم که سیصد تا سکه هستش و دوقلم هم جنس گفتیم بخرن!! دیگه هیچی 

خوبه والا

زیادم نگفتین

خودش بخره بخاری دیگه

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم