2777
2789
عنوان

همسایمون خیلی رو‌مخمه

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار نیست جواب همه رو بدیم. به این فکر کن شاید حال روحیش خوب نیست و رفتارهاش ناخواسته هستن

حال روحیشون‌که خانوادگی خوب نیست کلا مشکل دارن 

ولی آخه تا کی هیچی نگم بهش اینجوری خیلی پرو میشه 

این قضیه برای تابستونه که همش آب قطع میشد آب که قطع میشه باید پمپ از برق کشیده بشه وگرنه میسوزه😑😐

والا ما هم دائم آبمون قطع بود پمپ رو از برق نمیکشیدیم .آخه ساعت سه شب آب مگه قطع میشد 

البته اونم اون ساعت نباید در میزد میتونست بعدا بگه

ما کار بدی میکنیم تو پارکینگ خدافظی میکنیم؟

عزیزم سگ پارس میکنه کاروان رد میشه اینو بگی بهش راحت تموم میشه 

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

آخه خیلی رو‌مخمهحس میکنم چیزی نگم فکر می‌کنه ازش میترسم بعد ما کار بدی میکنیم تو پارکینگ خدافظی میکن ...

تا زمانی که زیر لب یه چتایی بگه و کسی نفهمه چه میگه به تو ربطی نداره

داره اعصاب خوردی خوش رو آروم میکنه

اگه میخواست دعوا گناه یه چیزی مسابقات تو هم بشنوی مثلا غیر مستقیم یه چیزی میگفت مثلا میگفت مردم فلانن

وقتی زیر لب یه چیز نامفهوم میگه و حتی به تو باشه هم  به تو ربطی نداره که بخوای جوابش رو بدی و برا دل خودش میگه و تو هم دخالت نکن

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

والا ما هم دائم آبمون قطع بود پمپ رو از برق نمیکشیدیم .آخه ساعت سه شب آب مگه قطع میشد البته اونم اون ...

اره پمپ‌ما اینجوریه که باید از برق کشیده بشه چون آب نمی‌رسه بهش یه سره کار میکنه و میسوزه 

بعد یه مدت یجور بود که روزی ۴بار اب می‌رفت ساعت ۱۱ ۱۲ مثل اینکه اب رفته بود 

بعد فکر کن اومده سه بار زنگ آیفون می‌کنه میگه ما پی پی داریم 

حتا نرفته بود پارکینگ لگن آب ببره برا خودش 

همه مشکلات خاص خودشونو دارن

شما هم که چند وقت دیگه بیشتر اونجا نیستی دعوا راه ننداز

بی خیالی رد کن

فراموش نکن یه خانم مجرده که مسوولیت مادرشو هم بعهده داره بیشتر از اون چیزی که فکر میکنی زندگی بهش فشار آورده

شما بهتر بود به بابات می گفتی بهش بگه که ساعت 3 صبح خوب نیست مارو از خواب بیدار کردی 

هر چی میخواستی بگی به بابات می گفتی بهش بگه

وطن ای مادر غمدیده ام.......

هیچی نگوخودشو مدیر ساختمون بکنیدساعت 3 برید زنگشو بزنید بگید آب قطعه

والا منم همینو گقتم بهش 

گفتم تو مدیر ساختمون شو بابامم همینو می‌گفت 

می‌گفت من نمیتونم وقت ندارم🤣

خوب باید اطلاع بدین به اهالی ساختمون که آب قطع شده

ای بابا 

یعنی اهالی ساختمون خودشون نمیدونن!!

چه حرفایی می‌زنیا

بعدم بابای من مگه مدیر سازمان آبه که بره اطلاع بده آب داره قط میشه برید اب بردارید برا پی پی هاتون 

همه مشکلات خاص خودشونو دارنشما هم که چند وقت دیگه بیشتر اونجا نیستی دعوا راه نندازبی خیالی رد کنفرام ...

بابام بهش گقت 

دیدم خیلی پرویی می‌کنه منم  با لحن بدتر بهش گفتم