2777
2789
عنوان

واس جهیزیه تون بخاری خریده بودین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 56 پست
خوبه والا زیادم نگفتین خودش بخره بخاری دیگه

میگه من خونه و ماشین هم خریدم جهیزیه رم خودم بخرم؟😐 

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشهد  برا من بهترم شد😅چون شوهرم کل جهیزیه رو قبول کرد

چه جالب 

دوست من عروس نیشابوری ها شد و بهش گفتن جهیزیه با عروسه و آقا داماد هیچی نیاورد. البته سه دونگ از یه خونه رو پدرش بهش بخشید.

چه جالب  دوست من عروس نیشابوری ها شد و بهش گفتن جهیزیه با عروسه و آقا داماد هیچی نیاورد. البته ...

چه چرتا😐مامان من نیشابوریه اتفاقا اونام همینن بزرگا با پسره و رسمشونم هست که به عروس هم خونه میدن هم اب وزمین هم سکه فک کنم اون دوست شما اشنایی نداشته به رسوم اونا اینام سواستفاده کردن

چه چرتا😐مامان من نیشابوریه اتفاقا اونام همینن بزرگا با پسره و رسمشونم هست که به عروس هم خونه میدن ه ...

اره. منم همین فکر رو میکنم. 

تازه خانواده شوهرش هم با ازدواجش مخالف بودن و این هم مزید بر علت هست. حتی یک گرم طلا هم بهش ندادن. فقط وقتی پسرش به دنیا اومد یه لنگه النگو آوردن.

اره. منم همین فکر رو میکنم.  تازه خانواده شوهرش هم با ازدواجش مخالف بودن و این هم مزید بر علت ...

عههه گفتی طلا 😐حتی طلاشونم قشنگ‌مینویسن فلانقد طلا اوناهم تا موقع عروسی باید بگیرن حالا اگه واقعا دوتایی باهم خوب وخوش باشن عب نداره اینجور چیزا ولی خب بعدا دوستت متوجه اینا میشه و مطمئنا خیلی ناراحت میشه 

عههه گفتی طلا 😐حتی طلاشونم قشنگ‌مینویسن فلانقد طلا اوناهم تا موقع عروسی باید بگیرن حالا اگه واقعا د ...

اینها چیزی ننوشتن. قشنگ در جریان ازدواجشان هستم. کاش با هم خوب و خوش بودن که این جهیزیه و طلا فراموش میشه. ولی متاسفانه  الآنم پسره خیانت کرده.

دختره حتما سنش کمه و خیال میکرده اون پسره شاهزاده سوار براسب سفید 

نه جانم ۳۰ سالشه. و فوق لیسانس مهندسی داره شوهرش هم همینطور. تو دانشگاه با هم آشنا شدن. تازه خانواده دختر هم پولدارن.

ولی خیلی احساسی عمل کرده. 

امیدوارم عاقیلت به خیر بشه.

نه جانم ۳۰ سالشه. و فوق لیسانس مهندسی داره شوهرش هم همینطور. تو دانشگاه با هم آشنا شدن. تازه خانواده ...

خیلی جای تعجب داره با همچین سنی اینجوری ازدواج کرده😐بقول شما فقط احساسشو دیده انشالله عاقبت بخیرشه