بچم خیلی مریضه..گلوش عفونت کرده ..تبش پایین نمیاد ..ساعت ۱۲ بهش شربت دادمتبش نیمد پایین با پاشویه ودستمال خیس اوردمش پایین..حالا دوباره تبش رف بالا مجبور شدمبعد چهارساعت شیاف براش بزنم ..مشکلی که پیش نمیاد؟؟؟؟
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
فک کنم ۴ساعت مشکل نداره ...فقط اگه کرونا باشه نبایدپروفن بدی اول ازمایش بده ببین کرونا نباشه بچه من حالش بد بود دکترا اول ازمایش خون گرفتن وقتی دیدن منفیه پروفن دادن
برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عه چرا پروفن بده؟ والا ما دوبار کرونا گرفتیم آزمایشم دادیم مثبت بودم برا بچه هام یکی سه ساله یمی یکس ...
کلا میگن دوران کرونا بروفن نخورین بده ما خودمون مریض شدیک ندادن بهمون دکترا میگفتن تب بچمم پایین نمیومد دوتا دکتر اینو گفتن
برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
سه سالو سه ماه ..غذاش خیلی کم شده ..گلوش عفونت کرده
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
عزیزم سه بار دکتر بردمش ..دکتر اخری بهم گف گلوش عفونت کرده ..خیلیم عفونتش شدیده
فک کنم ۴ساعت مشکل نداره ...فقط اگه کرونا باشه نبایدپروفن بدی اول ازمایش بده ببین کرونا نباشه ب ...
نه کرونا نیس..عفونت شدید گلوعه
بردم دکتر عزیزم ..سه دفعه..دکتر اخری دز داروهارو برد بالا ولی هنوز تب داره پنی سیلین براش زد ،خیلی خوب شد ولی شب که شد دوباره تب کرد
ببر پزشک اطفال عزیزم بالاخره یه دکتر جواب میده گلم
بردمش عزیزم ..تشخیص دکتر عفونت شدید گلو بود