2777
2789
عنوان

میخوام برم تهران ببینمش

114 بازدید | 13 پست

چند سال پیش تو مجازی عاشق ی پسره شدم الان 7سال میگذره من هنوز عاشقشم با اینکه کاتیم

دیدنش از نزدیک برام شده ی رویا الان ک خودم شاغل شدم میخوام برم برا یبارم ک شده ببینمش وگرنه این حسرت منو میکشه اون دقیقا همونی بود ک میخواستم ..‌دلم خونه 

فقط میخوام ببینمشو یردل سیر گریه کنم همین

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

بیکار نباش باو

بذار برن گمشن همشون

اونوقت یه سوال چجوری بدون اینکه ببینیش عاشقش شدی؟!

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیکار نباش باوبذار برن گمشن همشوناونوقت یه سوال چجوری بدون اینکه ببینیش عاشقش شدی؟!

عکسشو دیدم چند سال مجازی حرف زدیم اون اخلاقش رفتارش شخصیتش دقیییقا همونی بود ک میخواستم خودمم تعجب میکنم تابحال کسیو انقد نخواستم 

از بیکاری نیس ک بهش فکر میکنم واقعا حس عجیبی بهش دارم

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

ندیده عاشق شدی؟تو عاشق رویاهات شدی و ازین نظر حق داریولی اون ممکنه زمین تا آسمون فرق داشته باشه با م ...

عکساشو دیدم شخصیتش همونیه ک من میخوام انگار خدا موقع خلق کردنش نشسته سلیقه منو اجرا کرده 😭😭

برو ببینش شک نکن موقع برگشت داری خداروشکر میکنی که نشده ! این اتفاق برای منم افتاده بعضی ادما از دور جذابن 

بری ببینی برای ارامش روانت بهتره البته اگ فکر میکنی ادم عاقلی هستی برو یه وقت کار احمقانه ای نکنی

عکسشو دیدم چند سال مجازی حرف زدیم اون اخلاقش رفتارش شخصیتش دقیییقا همونی بود ک میخواستم خودمم تعجب م ...

هرجور میلته عزیزم🌹

ولی من اگه جات بودم تهران ک سهله

تا سر کوچه هم نمیرفتم به خاطر پسر جماعت

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
برو ببینش شک نکن موقع برگشت داری خداروشکر میکنی که نشده ! این اتفاق برای منم افتاده بعضی ادما از دور ...

دقیقا میخوام ببینمش شاید اصلا ب قول بقیه من عاشق تصوراتم از اون شدم و اگه ببینمش از سرم میفته الان هفت ساله من دارم میسوزم از این عشق میخوام حداقل دیدنش حسرت نشه

هرجور میلته عزیزم🌹ولی من اگه جات بودم تهران ک سهلهتا سر کوچه هم نمیرفتم به خاطر پسر جماعت

این یکی برام فرق داره من واس هرکسی اینکارو نمیکنم ولی واقعا در عذابم بخاطر خودم اینکارو میکنم 

برو ببینش شک نکن موقع برگشت داری خداروشکر میکنی که نشده ! این اتفاق برای منم افتاده بعضی ادما از دور ...

فقط اینکه من هیچ اطلاعی ندارم ک کجاست و چیکار میکنه بنظرت ب خودش بگم قلول میکنه ک همکاری کنه برم ببینمش؟اگه رد کنه چی 😭

فقط اینکه من هیچ اطلاعی ندارم ک کجاست و چیکار میکنه بنظرت ب خودش بگم قلول میکنه ک همکاری کنه برم ببی ...

نمدونم والا منکه نمیشناسمش ولی بهش بگو الکی پا نشی بری ضایع بشی برحسب شناختی که ازش داری بگو مثلا چمیدونم اومدم فلان شهرتون هستی یه قهوه با هم بخوریم؟ الکیم بگو یه حرف مهمی دارم🤣🤣

عزیزم تو مجازی همین جوریع دیگه، آدما شخصیتشون بهتره، از نزدیک خیلی متفاوت ترن، بیخیال شو، بچسب به یک ...

۷ساله چرا یادم نمیره