2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من انجام دادم و کاملا راضیم. در هرشرایطی چهرت رنگ داره و بی روح نیست

چه رنگی زدی عزیز؟درسته میگن باید قرمز گوجه ای بزتی تا تهش یه صورتی کم رنگ بمونه برات؟در مودد درد و نقاهتش هم بگو لطفه

چه رنگی زدی عزیز؟درسته میگن باید قرمز گوجه ای بزتی تا تهش یه صورتی کم رنگ بمونه برات؟در مودد درد و ن ...

بله همون قرمز زدم الان یه صورتی خوشرنگ مونده ازش

دردش ک زیاده باید پد بی حسی خوب استفاده کنن

بلافاصله ورم زیاد داره و تا سه روز نباید آب بخوره بعداز سه روز کم کم پوسته ریزی داره

بله همون قرمز زدم الان یه صورتی خوشرنگ مونده ازش دردش ک زیاده باید پد بی حسی خوب استفاده کنن بلافا ...

میشه بگی نسبت به تتو خط چشم یا ابرو دردش چطوره؟اخه خط چشم زدم باز تحمل کردم از اون بیشتره ینی؟

خب من هر سه تا رو انجام دادم دردش از چشم و ابرو بیشتره.

اما خب ارزش تحمل کردن داره. بهرحال من راضیم اما تاکید کنید پد بی حسی خوب استفاده کنن. برا من جلد پدم مشکی بود و سه ماه پیش قیمتش پنجاه تومن بود. خیلی تاثیرداره

کلا این کارو خیلی وقته دوس دارم انحام بدم از عواقبش میترسم میگن ممکنه تبخال بزنه ...لطفا اگه زدبن ای ...

خب باید از بیستو چهارساعت قبل قرص آسیکلوویر بخوری هردوازده ساعت. البته بستگی به سابقه تبخال زدن هم داره

خب من هر سه تا رو انجام دادم دردش از چشم و ابرو بیشتره.  اما خب ارزش تحمل کردن داره. بهرحال من ...

حالا اینجا که میرم طبقه بالاش کلینیک زیباییه و لیزر و ایناست گفت اگه میخوای هزینه کنی میتونیم به دکتر طبقه بالا بگی برات بی حسی دندونپزشکی بزنه