2777
2789
عنوان

میشه دعا کنید به شوهرم شیفت بدن

116 بازدید | 13 پست

میشه دعاکنید بهش شبفت بدن. از ۷صبح نشسته منتظره

خرج یومیه نداریم 

پیک موتوریه

لطفا دعا کنید بهش شیفت طولانی بدن پول در بیاره

دم نمازاتون بیزحمت دعا کنید خدا روزی بچه هامو برسونه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسنپ موتوری ثبت نام کنم من شوهرم اسنپ موتوری می ره اتفاقا خوبه

باید فقط همینجا باشه چون موتور قسط و قرض ازشون برداشته

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

باید فقط همینجا باشه چون موتور قسط و قرض ازشون برداشته

موتور دست خودتون هست؟ 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بله

ببین اسنپ ثبت نام کنه هر وقت پیک بهش خورد بره. نهایت ده دقیقه هر کدوم وقت می بره.   هر موقع هم زنگش زدن برای پیک موتوری بره اونجا 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

ببین اسنپ ثبت نام کنه هر وقت پیک بهش خورد بره. نهایت ده دقیقه هر کدوم وقت می بره. هر موقع هم زنگش ...

احازه نداره اینکارو بکنه

اتفاقا درامد اسنپ موتوری خیلی خوبه

میشه دم اذانی ی دعایی کنی براش

۲ماه میشم تصادف داشته دستش کتفش شکسته جراحی شد و پلاتین خورد 

دعا میکنی بهش شیفت بخوره دور از ما هم هست وقتایی ک شیفت نمیدن بهش مدام دعوا میکنه

میشه دم اذانی ی دعایی کنی براش۲ماه میشم تصادف داشته دستش کتفش شکسته جراحی شد و پلاتین خورد دعا میکنی ...

حتما سر نماز براتون دعا می کنم 

شما هم هر شب سوره واقعه رو بخون تا 40 شب. برای افزایش رزق و روزی خیلی خوبه

حتما سر نماز براتون دعا می کنم شما هم هر شب سوره واقعه رو بخون تا 40 شب. برای افزایش رزق و روزی خیلی ...

از اول محرم میخونم هر روزختم زیاد برداشتم موندم کدومو اول بخونم