nazaninzahra79 مدیر استارتر عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 78998 عنوان میشه دعا کنید به شوهرم شیفت بدن 116 بازدید | 13 پست میشه دعاکنید بهش شبفت بدن. از ۷صبح نشسته منتظرهخرج یومیه نداریم پیک موتوریهلطفا دعا کنید بهش شیفت طولانی بدن پول در بیارهدم نمازاتون بیزحمت دعا کنید خدا روزی بچه هامو برسونه لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد 1404/06/15 | 11:24 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 19071 اسنپ موتوری ثبت نام کنم من شوهرم اسنپ موتوری می ره اتفاقا خوبه هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)
درجستجویبندگی عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 4881 هین توکل کن ، ملرزان پا و دسترزق تو بر تو ز تو عاشق تر استمولانا خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
nazaninzahra79 مدیر استارتر عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 78998 اسنپ موتوری ثبت نام کنم من شوهرم اسنپ موتوری می ره اتفاقا خوبه باید فقط همینجا باشه چون موتور قسط و قرض ازشون برداشته لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 19071 باید فقط همینجا باشه چون موتور قسط و قرض ازشون برداشته موتور دست خودتون هست؟ هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)
nazaninzahra79 مدیر استارتر عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 78998 موتور دست خودتون هست؟ بله لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد
nazaninzahra79 مدیر استارتر عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 78998 موتور دست خودتون هست؟ شوهرم ی شهر دیگه اس لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 19071 بله ببین اسنپ ثبت نام کنه هر وقت پیک بهش خورد بره. نهایت ده دقیقه هر کدوم وقت می بره. هر موقع هم زنگش زدن برای پیک موتوری بره اونجا هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 19071 شوهرم ی شهر دیگه اس اتفاقا درامد اسنپ موتوری خیلی خوبه هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)
nazaninzahra79 مدیر استارتر عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 78998 ببین اسنپ ثبت نام کنه هر وقت پیک بهش خورد بره. نهایت ده دقیقه هر کدوم وقت می بره. هر موقع هم زنگش ... احازه نداره اینکارو بکنه لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد
nazaninzahra79 مدیر استارتر عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 78998 اتفاقا درامد اسنپ موتوری خیلی خوبه میشه دم اذانی ی دعایی کنی براش۲ماه میشم تصادف داشته دستش کتفش شکسته جراحی شد و پلاتین خورد دعا میکنی بهش شیفت بخوره دور از ما هم هست وقتایی ک شیفت نمیدن بهش مدام دعوا میکنه لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 19071 میشه دم اذانی ی دعایی کنی براش۲ماه میشم تصادف داشته دستش کتفش شکسته جراحی شد و پلاتین خورد دعا میکنی ... حتما سر نماز براتون دعا می کنم شما هم هر شب سوره واقعه رو بخون تا 40 شب. برای افزایش رزق و روزی خیلی خوبه هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)
nazaninzahra79 مدیر استارتر عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 78998 حتما سر نماز براتون دعا می کنم شما هم هر شب سوره واقعه رو بخون تا 40 شب. برای افزایش رزق و روزی خیلی ... از اول محرم میخونم هر روزختم زیاد برداشتم موندم کدومو اول بخونم لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد