سلام دوستان من یه خانم پیری میشناسم که مریضه خیلیم فقیره 3 تا پسر داره 4 دخترم داره یکی از دختراش غذا براش میبره پول داروهاش میده در حد توانش یعنی فقط دختر بزرگش کمک میکنه(وقتی این پیر زن میبینه دلش کباب میشه یه روز که دختر بزرگه نباشه از گشنگی بی پولی بی دارویی مریضی کلا ضعیف داغون میشه).
یه روز خواهر من به یکی از دختراش میگه شماها خجالت نمیکشین مامانتون با سختی بزرگتون کرده شما ولش کردین(خواهرم از این خانم 15 سالی کوچیکه).بعد این ماجرا چندتا از اشناهای دیگم این وضع پیرزن میبینن بعد به این دختره حرفا خواهرم میگن(خواهرم دوتا بچه داره).این خانم با خواهر برادراش ابجیم نفرین میکنن که چرا به همه گفته با این که اون نگفته بود کلی حرفا اینجور که فلانی دوست پسر داره گفت پیش بقیه.پیر زنم انگار طرف بچه هاشو گرفته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهرم میگه اگه این پیرزن بمیرم کمکش نمیکنم نه به اون نه به دختراش به منم گفته کمکش نکنم.من کار فتوشاپ انجام میدم دوستم میگه از این اتلیه انلاینا بزن پولش چون کمه بزنن به حساب اون.به نظرتون خواهرم ناراحت نمیشه؟ انجام بدم؟
من خودم که وضعیت مالیم خوب نیست میگم کارایی که با فتوشاپ انجام بدم پولش چون کمه بگم بزنن به حسابش.اینجور در حق خواهرم ظلم نکردم.یاد پیرزنم میفتم دلم کباب میشه.به خواهرمم فکر میکنم داغون میشم نمیدونم خواهرم انتخاب کنم یا اون😞