2777
2789
عنوان

خانوما لطفا یه نظر بدید

54 بازدید | 11 پست

بنظرتون اینکه ی نفر توی طول روز جواب پیام نده و بگه ک کار دارم منطقیه؟

بنظر من منطقیه ولی بس ک همه توی اینترنت و اینا  میگن اگ براش مهم بودی برات وقت پیدا میکرد و این حرفا ذهنم خیلی درگیر شده🥺

زهرا طاهری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره شاغل باشه  وباز چه شغلی داشته باشه یامحصل باشه ودر چه مقطعی باشه ،به شرایط خانوادگیش هم مربوطه اما گاهی پیش میاد که نشه چک کرد وتوی فرصت های کوچیک پیش اومده به کاری مهمت برسی وچکشون کنی 

باید همه شرایطو در نظر بگیری

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...
نه منطقی نیست به نظر من  حداقل ۵ دقیقه خالی داره  یا یه پیام دادن ۳۰ ثانیه هم نمیشه  ...

یبار بهش گفتم ناراحت میشم اینطوری ک جوابمو نمیدی

از دفعه بعدش دیگه بعضیا رو جواب میده 

چن بارم مثلا نوشته دستم بنده فقط جواب دادم ک ناراحت نشی

زهرا طاهری
بستگی داره شاغل باشه  وباز چه شغلی داشته باشه یامحصل باشه ودر چه مقطعی باشه ،به شرایط خانوادگیش ...

شاغله 

شغلشم کار فیزیکیه  اداری نیس 

بنظرم خب حق داره نتونه جواب بده ولی بازم حس بدی پیدا میکنم بعضی وقتا

مثلا یهو با ذوق میری یچیزی میگی یا سین نمیخوره یا اگر سین کنه خیلی کوتاه جواب میده🤕

زهرا طاهری
شاغله  شغلشم کار فیزیکیه  اداری نیس  بنظرم خب حق داره نتونه جواب بده ولی بازم حس بد ...

نمیدونم چجور شخصیت داره

اما فکر کنم یکمی جدی ومنظم وسرسخته از اینا که برای همه چیز برنامه ریزی میکنن 

بعضی از افراد از چت ونوشتار لذت نمیبرن چون به نظرشون منصنوعیه وهیچ حالتی از طرف مقابل مشخص نیست این دسته افراد به دنبال گفتار ورابطه چهره به چهرن با اینم باید دقت کنی

اما اگر دوست داشتی مطرحش کن وپاسختو بگیر اینجوری خودت ارامش پیدا میکنی واز رابطتت لذت بیشتری میبری

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...
نمیدونم چجور شخصیت داره اما فکر کنم یکمی جدی ومنظم وسرسخته از اینا که برای همه چیز برنامه ریزی میکن ...

آره آدم جدی و منظمیه

خودشم میگه تو ب این فکر نکن ک اون لحظه نیستم بالاخره ک میام میبینم تو حرفتو بزن

واقعا بنظرم این فضای مجازی و اینستا و اینا ک مثلا به حساب خودشون میخوان رابطه خوب رو یاد بدن فقط روابطو خراب می‌کنن  هررابطه ای ی شرایطی داره آدما باهم فرق دارن

میان میگن اگه جوابتو دیر میده دوستت ندارع یا اگه فلان کار میکنه عاشقت نیس الکی الکی ذهن آدمو درگیر میکنن !

زهرا طاهری
آره آدم جدی و منظمیه خودشم میگه تو ب این فکر نکن ک اون لحظه نیستم بالاخره ک میام میبینم تو حرفتو بز ...

بله واقعا درسته

گاهی نااگاهی ها صدمات جبران ناپذیری به ادم میزنه

باید اینو پذیرفت انسان ها مثل هم نیستن وهمین تفاوت هاست که این دنیارو جایی زیبا کرده