2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم😐 مثلا نسبت به بدن خانم حس بد پیدا کنه با دیدن صحنه زایمان🤧

خب بالا سرت می ایسته کنارته دستت و میگیره عرق پیشونیت و پاک میکنه دلداریت میده... نیازی نیس حتما وایسه زیر پات نگا کنه که😆

من بودم این کار رو نمیکردم چون همسرم خیلی احساسی هست حتی تو بخش هم داشته گریه میکرده وایی بحاله این ک منو تو اون بدبختی و عذاب میدیده 

تازه اون موقعه ادم انقدر زشت میشه ک بهتره همسری ادمو نبینه کلا رنگ آدم میپرعه و.......

بنظر من که خوب نیست، حتی من خودم از دیدن این صحنه عاجزم چ برسه به آقایون، مطمئن باش هم زده میشه هم ا ...

بنظرم نباشن بهتره چون بهت استرس وارد میکنن چون نمیدونن  و میترسن😂

من پسر اولم پشت در اتاق عمل بود ولی دومین بار که دوقلو هم باردار بودم پیش پسراولم موند 

دکتر منم چون من میخواستم تاریخ رند باشه یدفه بهم گفت ساعت دوازده شب روز قبل بیا برای سزارین شوهرم شیفت بود اومد مارو برد بیمارستان بچه اولمو برد با خودش سرکار منو بردن اتاق عمل فرداش اومد

خب بالا سرت می ایسته کنارته دستت و میگیره عرق پیشونیت و پاک میکنه دلداریت میده... نیازی نیس حتما وای ...

نه من ميخوام تو اب زایمان کنم ( وی هم اکنون مجرد است ولی صحنه ی زایمانش رو هم تصور کرده🦦) 🤣🤣

دختر تبریزی