2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه شوهرم گریه نکنه میندازمش دور    

ازخودت تصورات شوهر رومانتیک نساز که بعدن اگه نبود اذیت بشی.مردا خیلی احساسشون رو بروز نمیدن میریزن تو خودشون اکثرا.بعضی هاشونم قدر نشناسن کلا از هیچ کس انتظاری نداشته باش که بعد اگه کاری ام کرد ذوق کنی

ازخودت تصورات شوهر رومانتیک نساز که بعدن اگه نبود اذیت بشی.مردا خیلی احساسشون رو بروز نمیدن میریزن ت ...

سوالات جلسه خواستگاری: اگه من بخوام زایمان کنم گریه میکنی یا نه   

دختر تبریزی

یه بار یه کلیپ دیدم از این خارجیا مرده تو اتاق زایمان کنار زنش بود مثلا اورده بودنش موقع درد خانمشو اروم کنه 

قیافه اشو یه جوری کرده بود ب حالت تعجب و چندش😳😰

تهشم رفت گوشه اتاق واستاد روشو کرد اون ور😂

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 
یه بار یه کلیپ دیدم از این خارجیا مرده تو اتاق زایمان کنار زنش بود مثلا اورده بودنش موقع درد خانمشو ...

شوهر من اینکارو کنه زاییدن رو ول میکنم میرم حسابی کتکش میزنم  

دختر تبریزی
دکتر منم چون من میخواستم تاریخ رند باشه یدفه بهم گفت ساعت دوازده شب روز قبل بیا برای سزارین شوهرم شی ...

من بارداری دومم تاریخ زایمانم یک فروردین ۱۴۰۰ بود بیچاره بچه هام نه ماهشون بود باباشونو از دست دادن خیلی زود تنهامون گذاشت