2777
2789

پارسال ۶ ماه بعد از فوت پدرم،  خواهرش یه تور مشهد جور کرد که همگی خانوادگی بریم.

منم پسرم یکساله بود

کالسکه ۱۵ سال پیش سیسمونی دخترم که توی انباری زیر وسیله ها بود آوردم بیرون و شستم ولی باز نمیموند. یعنی بچه رو میگذاشتی داخلش ، بسته میشد. بردم تعمیرگاه. یه میله پشتش بود، گفت هروقت اینجوری شد این میله رو باید رو به بالا بکشید بیرون درست میشه. کار محکم و مردونه ای بود. شوهرم بچه رو بغل کرد گفت نگاه کن یاد بگیر😏

خدا شاهده واسه اینکه یکبار با پوزخند گفته بود بابات اینا هم جنس خریدن واسه سیسمونیت، سعی کردم یاد بگیرم که دیگه زر نزنه

القصه

رفتیم مشهد. هربار از هتل می‌خواستیم سوار تاکسی بشیم بریم بازار من قشنگ خیس عرق میشدم چون دوباره توی صندوق همونجوری میشد و شوهرم با دو تا دامادا ۳ تا مرد گنده وایمیستادن هر کدوم یه بچه بغلشون، من زور میدم اینو درست کنم. یعنی قشششششنگ جای زن و مرد عوض شده بود

اونوقت

خواهرشوهرم که مادر پدرش سیسمونی بچه اولش بهش کالسکه نداده بودن، سر بچه دومش هم گقت لازم ندارم، اما سر بچه سوم، مثل لیدی ها رفت با شوهرش کالسکه نو خرید مدل روز، و خلاصه سه سوت باز و خیلی راحت جمع میشد

اونجا بود که گفتم خدااااا بر سرت السا

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینجوریه.... پدر من یه کمک مالی به همسرم کرد...همسرم نه تنها تشکر نکرد بلکه طلبکار هم بود

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

سیسمونی خیلی زور داره واقعا . چیزی ک اصلا وظیفشون نیست با زور ازشون میگیرن بعد زر اضافه هم میزنن . من ک خودم شاغل بودم  سیسمونیمو خودم خریدم مگه پدر و مادر گناه کردن چرا باید کلی پول بدن اخرم همه زحمت بچه هم گردنشون باشه . بعد پدر و مادرشوهر رایت راست راه برن نق هم بزنن . 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

سیسمونی خیلی زور داره واقعا . چیزی ک اصلا وظیفشون نیست با زور ازشون میگیرن بعد زر اضافه هم میزنن . م ...

من یادمه جهاز دختر خالمو بردیم خونه دوماد وای وای وای مادر شوهرش چقد غر زد چرا آفتابه ندارع🙄بعد کل جهازش کامل کامل جدید 

https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=x5gk88

خب خب

هیچی دیگه

شوهرم تنها کاری که کرد گفت خدا خیرت بده راحت شدم توی حرم بچه رو گذاشتم داخلش نمیتونستم بغلش کنم ۴ ساعت

اما چه فایده

قلب من جرررررر می‌خورد هر بار که من تو خیابون چمباتمه میزدم خاکی میشدم ، دستای اگزماییم که خاک براش سمه، چاک چاک میشد، اما شوهرم مثل زنا بچه رو میزد بغلش تا من او کالسکه رو درست کنم . مبادا توی جمع خانواده شوهر دوباره بگه پدرت هم جنس خریده هاااااااا

من خیلی تباه بودم ولیدیگه نمیخوام باشم

تاپیکای آخرم همه دردناکه

بخونید اگه راهکاری دارید بفرمایید

البته بغیر از طلاق چون هنوز موفق نشدم جسارتا رو جمع کنم

عزیزم متاسفم که این حس رو تجربه کردی واقن ناراحت کننده است شوهرت حامی نباشه

دو سه تا تاپیک آخرم رو بخون میفهمی حامی نبودن یعنی چی💔

سیسمونی خیلی زور داره واقعا . چیزی ک اصلا وظیفشون نیست با زور ازشون میگیرن بعد زر اضافه هم میزنن . م ...

دقیییییییییقا💔

خوب تو هم میخریدی یک تکه طلا میفروختی

طلاهام رو همون شوهر بدردنخورم فروخته

صفر صفرم

شپش تو جیبی خودش سه قاپ میندازه

طلاهام رو همون شوهر بدردنخورم فروختهصفر صفرمشپش تو جیبی خودش سه قاپ میندازه

ببین دوستم 

درسته شوهرت آشغال دیگه ازدواج کردی دو تا بچه داری 

یه کم با زبون و ملایمت افسارشو بگیر دستت 

باید زرنگ باشی ببینی رگ خوابش چیه 

همشبهش بگو بیچاره دیگه پیر شدی پات لب گوره 

همش از این چیزها بگو 

بگو عمر مفیدت تموم شده افتادی سرازیری 

بگذار یه کم خودشو پیر ببینه اعتماد به نفسش کم بشه

ببین دوستم درسته شوهرت آشغال دیگه ازدواج کردی دو تا بچه داری یه کم با زبون و ملایمت افسارشو بگیر دست ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدا خیرت بده بعد دو روز گریه منو خنداندن

کجای کارژ خواهر

این مرتیکه ژن سفیدی مو داره

طوری که خواهر برادر کوچک ترش نصف موهاشون سفید

خواهرشوهرم شب عروسیش ۲۰ سالگیش از الان من که ۴۰ سالمه بیشتر موی سفید داشت. الان کامل سفید هر ماه رنگه 

اما شوهر خودشیفته من کا دنیا به ت خ م ش نیست، حسابی جوان مونده و موهاشم مشکی و پرپشت و تازه باشگاه شروع کرده اعتماد به سقفش رفته رو هزاااار

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدا خیرت بده بعد دو روز گریه منو خنداندنکجای کارژ خواهراین مرتیکه ژن سفیدی مو داره ...

عزیزم انشالله همیشه خندون باشی 

عمر به سیاهی و سفیدی مو نیست 

بگو موهات سیاهه قلبی که سالها کار کرده با قلب تازه کار فرق داره 

مو که با رنگ درست میشه

هیچی دیگهشوهرم تنها کاری که کرد گفت خدا خیرت بده راحت شدم توی حرم بچه رو گذاشتم داخلش نمیتونستم بغلش ...

عزیزممم خیلی حالم بد شد بخدا قلبم یه طوری شد😓

https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=x5gk88