2777
2789
بنظر من که خوب نیست، حتی من خودم از دیدن این صحنه عاجزم چ برسه به آقایون، مطمئن باش هم زده میشه هم ا ...

میخوام هم پیشم باشه که احساس ارامش کنم هم ببینه چقدر زحمت کشیدم تو بچه داری کمکم کنه😒😂

دختر تبریزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من که خوب نیست، حتی من خودم از دیدن این صحنه عاجزم چ برسه به آقایون، مطمئن باش هم زده میشه هم ا ...

زایمان طبیعی منظورتونه دیگه واقعا صحنه زشتیه به قول شما توروحیه اون زن حتما تاثیرداره چ برسه مرد.

آخه انگار خدای نکرده بچه از رابطه نامشروع بوده که شوهر خان حس بد پیدا کنه والا میخواست جلوی وایتکسشـ ...

وای دلم درد گرفت از بس خندیدم خدا بگم چیکارت نکنه 

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

توی اتاق لیبر شوهرم پیشم بود بعدش نه 

ولی راستش من اصلا خوشحال نبودم که شوهرم اونجاست شوهرم مامانم خواهرم زن داداشم مادرشوهرم نوبتی میومدن میرفتن

در حالیکه من دلم میخواست هیچ کدومشون نیان پیشم 

اوایل درد خوبه که شوهر و فقققققققط شوهر پیش آدم باشه

ولی از جایی که دیگه درد خیلی پیوسته میشه و دهانه رحم فول میخواد بشه از نظر من بهتره که کسی پیش آدم نباشه من که اینطوری بودم دلم نمی‌خواست درد کشیدن منو کسی تماشا کنه 

.
البته اینکه بعضی اقایون طاقتشو ندارن و اعصابشون بهم میریزه ک عشقشونو درحال درد کشیدن ببینن حسابش جدا ...

ممکنه بعدا حین زارتان زورتان صحنه زایمان بیاد جلو چشمشون و چندششون بشه مثلا  

دختر تبریزی
چه شوهر بیشعوری🤕😒😒

ته اتفاقا اونقدر پدر خوبیه که نگو ۱۰ برابر من پوشک عوض کرده و بچه داری میکنه، خداروشکر وقتی از سر کار میاد بچه دربست مال خودشه، فقط چون من تو دوران بارداری زیاد بستری میشدم و زایمانم هم ۲ هفته زودتر بود شوعرم اصلادفکرش رو هم نمیکرد من زایمان کنم بستری که شدم ما ما بهش گفت بچه حداقل ۱۰ روز دیگه به دنیا میاد شوهرمن رفت چون قبلا هم تو بخش مراقبت های ویژه بستری میشدم و گوشی ممنوع بود شوهرم اصلا به هیچی شک نکرد یهو بهش زنگ زدن که لباس بچه رو بیار

آدمیزاد است وعشق و دل به هر کاری زدن�آدم است و سیب خوردن،آدم است و اشتباه�
زایمان طبیعی منظورتونه دیگه واقعا صحنه زشتیه به قول شما توروحیه اون زن حتما تاثیرداره چ برسه مرد.

بله دقیقا، سزارین هم فقط دکترها دلشو دارن ببینن، خیلی از دانشجوهای پزشکی برای آموزش میرن بیمارستان مراحل عمل رو ببینن و همونجا بالا آوردن و خیلیا از اتاق فرار کردن تو حیاط بالا آوردن و حالشون بد شده واقعا هر ادمی دلشو نداره