2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک طرف خونه و ماشین نداشته باشه قبول نمیکنممگه با این وضعیت تورم میشه خونه ای ک حداقل ۲۰ میلیارده ...

کجا زندگی می کنید که خونه حداقل ۲۰ میلیارده؟؟😐

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

وا چه دغدغه بیخودی دعا کن آدم حسابی باشه خوش اخلاق باشه با عرضه باشهشوهر منم خونه نداشت الان عقدیم د ...

یعنی بین فاصله دوستی تا عقد یهو چند میلیارد پول رسید ب دستش ؟ 

چ حرفا میزنینا 

الان منطقه معمولی تهران حداقل ۱۵ میلیارد پول میخواد 

با حقوق چند میلیونی تونسته بعد چند سال خونه بخره ؟ قطعا خانوادش کمکش کردن 

خدایا شکرت❤️

خب خونه نداشته باشهآدم اول زندگی که همه چی ندارهبعد ها باهم به دست میارینکه تو ایران سختهولی اگر ذهن ...

اخه سخت نیس جابجایی هر سال 

من از اولی ک بدنیا اومدم خونه خودمون بودیم 

وای منم نمیتونم حس میکنم اگه خونه نباشه آدم بی سرپناهه😂بعد اونایی که با آدمی که حتی ماشین نداره چجو ...

این پسره ک باهام درباره ازدواج حرف میزنه ماشین پژو پرشیا داره 

بعد کارشم داره سی سالشه 

اخه سخت نیس جابجایی هر سال من از اولی ک بدنیا اومدم خونه خودمون بودیم

چرا سخته 

من زنداییم خودش خونه داشت ولی داییم نداشت

داییم هرسال این خونه اون خونه بردش مستاجری

تمام جهازش نابود شد

اخر زنداییم گفت بیا بریم همون خونه خودم 

الانم تا سر دعوا میشه میزنه تو سر داییم که تو ی خونه نداشتی و لیاقتت مستاجر بودنه 

خدایا شکرت❤️

یعنی بین فاصله دوستی تا عقد یهو چند میلیارد پول رسید ب دستش ؟ چ حرفا میزنینا الان منطقه معمولی تهران ...

هیچ حمایتی از خانوادش نداره و پدر و مادرش اصلا وضعیت مالی خوبی ندارند 

مورد بعدی این که ما تهران نیستیم و با ۳ میلیارد میتونیم آپارتمان بگیریم 

همسرمم ۱ میلیارد داشت ۷۰۰ میلیون وام ازدواج گرفتیم و ۸۰۰ تومن هم پول خوابوندیم و از یه بانک وام گرفتیم یه ۶۰۰ میلیونم طلا دارم 

هم من هم همسرم فرهنگی ایم که با اون حققوق اقساط رو میدیم و حدود ۲ سالی هم هست دفتر مشاوره ی کنکور و کانال و پیج داریم 

۳ سالم دوست بودیم 

خیلی چیزا سخت نیست فقط کافیه ادم بخواد

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️